torstai 8. heinäkuuta 2010

Torstaisin klo 21:05

Teinpä sitten sivun yhdestä suosikkisarjastani Sarah's Cardsin viime marraskuun pakilla. Veikeä väriyhdistelmä tulee siis suoraan siitä ja täytyy sanoa, että vaikka ensin olinkin vähän epäilevä olen yhdistelmästä nyt ihan innoissani!

Värien lisäksi omaa silmää mielyttää koko sivun levyinen otsikko ja yksinkertainen asettelu kirjavien materiaalien parina. Mietityttää puolestaan se, olisiko pitänyt lisätä tarinointilappujen eteen esim. numerot lukemisjärjestystä helpottamaan tai sijoitella ne vain jotenkin muuten ymmärrettävämpään muotoon...?



Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit ja tarrat Crate Paper; kirjaimet American Crafts; leimasin Making Memories

7 kommenttia:

  1. Hieno sivu tosiaan. Ja tarinointilaput oli ihan helppo lukea :)

    VastaaPoista
  2. Koko sivun läpi kulkeva otsikko on tosiaan hieno, pysäyttävä! Ja ei tarinointilappuihin tarvitse lisätä mitään, ne ovat hyvät noin

    VastaaPoista
  3. Aaah, turkoosi ja punainen. Mikä yhdistelmä! Täytyy kokeilla. Pian.

    Ja tuo otsikon koko pituus!

    VastaaPoista
  4. tää on just hyvä näin. otsikko on parhainta!

    VastaaPoista
  5. Joo toimii! Ja Mentalist toimii kanssa! Jotain muuta sarjaa katsoessa mietin, miten Mentalist voi olla niin uskottava, mutta se vaan on.

    VastaaPoista
  6. Mä oon ihan hulluna tähän väriyhdistelmään! Just tein itekin näillä samoilla väreillä yhden :) Asettelu ja pitkä otsikko näyttävät tosi hyvältä samoin kuin herra Jane ;)

    Mä jäin tähän sarjaan niin koukkuun, että oon jo nähnyt kaikki jaksot, joita on vaan julkaistu. En millään malttanut odottaa, että ne tulis telkusta :D

    VastaaPoista
  7. Hitsi, miten ootkin saanut tuon otsikon täsmäämään noin jämptisti. Kivat värit muuten tässäkin!

    VastaaPoista