maanantai 22. maaliskuuta 2010

Tätä kannatti odottaa!!

Olipahan mahtavan upea ja inspiroiva viikonloppu!! Kiitos kaikille, osallistujille ja järjestäjille, mahtavan tunnelman luomisesta. On aina niin kiva päästä jutustelemaan tärkeistä asioista, saada nimille kasvot ja tehdä ostoksia niin, että pääsee ihan hypistelemään tuotteita.


Ostoksia tuli tehtyä kuitenkin varsin maltillisesti vaikka houkutuksia kyllä oli! Kauppiaita taisi olla yli kymmenen tänä vuonna, ei paha!! Eikä tunnelmaa latistanut tieto siitäkään, että ensi vuonna tapahtuma järjestetään Helsingissä... Toivottavasti pohjoisessa asuvat saapuvat silti paikalla...?

Kovin tuottelias en kyllä ollut... =( En vain taida osata keskittyä muiden seurassa, mutta enpä ollut mitään sivumäärää itselle asettanutkaan. Kolmen lähes valmiin sivun kanssa Ikaalisista kotiuduin, joista äsken viimeistelin kaksi. Sivuja laitan esille huomenna, sillä nyt pitäisi olla jo matkalla ihan muualle...

9 kommenttia:

 1. Helsingissä taitaa olla tapahtuma jo tänä vuonna ;)

  VastaaPoista
 2. Maijun kommenttiin: kolmas Intohimona skräppäys kuitenkin vasta ensi vuoden puolella? Tai ehkä se aikaistui :)

  Baula muuten taisi tehdä ennätyksen valmiiden sivujen määrän suhteen..

  VastaaPoista
 3. Oli niin kiva tavata ja höpötellä ja shoppailla... ja kävellä sitä miljoonan kilometrin mittaista vanhainkotikäytävää :D Toivottavasti nähdään taas pian (kesäkuussa?!)

  VastaaPoista
 4. Kivaa oli, mutta niinhän on aina, kun sä olet mukana! Kiitos taas just parhaasta seurasta! Ja Studio Calico on niin pop!

  VastaaPoista
 5. Olipas ihana saada sullekin kasvot! :) Kiitos hyvästä seurasta maalikurssilla, ja peppupyyhkeistä! Tyynysivu on jo mielessä pitkällä, kunhan ehtisi askartelupöydän ääreen. Toivottavasti nähdään uudestaan pian.

  VastaaPoista
 6. Sun kanssa on aina hauskaa!

  Ja olet tainnut saada uuden käännynnäisen studio calicolle...

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti kannatti odottaa! On varmaan ihan normaalia odottaa seuraavaakin tapahtumaa jo nyt ihan intona :D Huippukivaa oli! Ja kiitti siitä kuvasta, skräppään sen ihan kohta :)

  VastaaPoista
 8. Se kotikutsuskräppäysfirma, josta puhuttiin matkalla, taisi olla Creative Memories. Herneämpäristä löytyy jonkin verran avautumista heidän konsulttiensa tiimoilta.

  VastaaPoista