torstai 18. maaliskuuta 2010

Ikaalinen, here we come!!!


Vuoden verran tätä viikonloppua on odotettu ja nyt se sitten on... Vaan pitäisi pakata tavaroita mukaan, eikä just nyt sytytä!!! Ainakin roskis pitää ottaa mukaan, se opittiin viime kerralla. Ja karkkia. Ja siihen asti kun askartelutarvikkeita on mukana enemmän kuin vaihtovaatteita, niin kaikki taitaa olla ihan ok...? Luulen... =)

Viime vuodesta viisastuneena pakkaan mukaan vähemmän tarvikkeita, koska suurin osa ajasta menee kuitenkin pälättäessä livenä kaikesta mielenkiintoisesta tähän harrastukseen liittyen ja tietenkin tutustuessa kauppojen valikoimiin... Varsinkin, kun tänä vuonna paikalle saapuu huima määrä myyjiä ja vieläpä itselle ihan uusia tuttavuuksia! Ja voihan sitä sitten paikan päällä ostaa, jos jotain todella radikaalia on jäänyt kotiin.... (Mitä selityksiä!!! Mutta tehän ette tuomitse, ettehän???)

Toivottavasti törmätään Ikaalisissa! =)

8 kommenttia:

 1. Matkakuume on jo kova, ei millään jaksais oottaa.. Me lähetään täältä ajeleen jo viiden aikana yöllä, et saapa nähdä kuin pitkään sitä jaksaa.. See u.. :)

  VastaaPoista
 2. Minua ei motivoi pakkaaminen, ei sitten yhtään. En jaksaisi suunnitella sivuja.. Ottaisinkohan pelkät valokuvat mukaan? :)

  VastaaPoista
 3. Täällä saisi matkakuume jo nousta! Yhtään ei nyt ole Intohimona-fiilistä, ainakaan vielä.

  Tänään sain kyllä käytyä valokuvat läpi sekä luonnoskirjan, eli päätin minkälaisen leiskan teen millekin kuvalle. Nyt tarttis enää käydä läpi tavaroita ja etsiä sopivia papereita ja koristeita... Yhden setin sain jo tänään valmiiksi!

  Myös viime vuodesta viisastuneena ja kaikista skräppitapaamisista missä olen vuoden aikana ollut, niin tavaroita on aina liikaa, nyt yritän olla järkevä.

  Ja tosiaan, jos jotain "unohtuu" kotiin niin siinä on vallan mainio syy ostaa lisää!!

  VastaaPoista
 4. Pidähän hauskaa! minulla on huomenna Nic Howardin skräppikurssit... jännittää! iiik!

  VastaaPoista
 5. Nähdään huomenna! Ja mistä sitä tietää, jos vaikka löytyy yhtä huippuja uusia tuttavuuksia kuin viime kerralla :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ihan kaikki pakkaamatta ja muutenkin suunnittelematta ja tuntuu, että on niin hektistä ettei edes ehdi. Valokuvatkin on ihan levällään pitkin kämppää! Mutta sen verran oon miettiny, että aion ottaa ihan supervähän tavaraa mukaan ja ostaa paaaljon kaikkea kivaa :D

  Nähdään huomenna! Tuun hakemaan sulta sitä inspiraatiota ja intoa mitä lupasit ;)

  VastaaPoista
 7. kivaa, huomenna nähdään! Mulla on ihan liikaa tavaraa mukana, ja varmasti sitä tulee hamstrattua vielä ainakin kolmasosa lisää viikonlopun aikana!

  VastaaPoista
 8. oli kiva nähdä lauantaina vaikka ei ehdittykään paljoa jutella. enkä edes ehtinyt katsoa sun joulualbumia. no, siihen tulee varmasti vielä mahdollisuus. toivottavasti nähdään pian taas!

  VastaaPoista