keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Täällä mä oon!

Ei oo blogi päivittynyt pitkään aikaan, mutta kun Ninarskukin jo oikein kyseli missä mä olen, niin pakkohan siihen oli jotenkin reagoitava! =)

Kärsin pahemmanluokan skräppijumista. Eikä se oo yhtään kivaa! Ideoita kyllä pyörii päässä ja uusia tarvikkeitakin on tullut hankittua, mutta kaikki ideat tuntuu katoavan päästä, kun istahdan askartelemaan. Todella höhlää!

Tässä kuitenkin viime vuoden tapaan joulukortti-sivu:


Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi Cosmo Cricket ja kirjaimet Pink Paislee

Ja tässä simppelein-ikinä-kortti huomenna 50 vuotta täyttävälle miehelle. En todella tee värityksilläni oikeutta kuvalle... =)


Tarvikkeet: kartonki American Crafts; leimat Eat Cake Graphics ja FinnStamper

11 kommenttia:

 1. Kiva kun päivitit! Joulukorttisivu on hieno enkä näe kortin värityksessäkään mitään vikaa... Skräppijumi on ärsyttävää, toivottavasti pääset siitä pian eroon! Ei ole oikein mitään neuvoa skräppijumin suhteen, joillakin auttaa lempitarvikkeiden esiin kaivaminen, jollakin joku muu... ehkä siihen auttaa vain aika? Älä ota paineita, kyllä se skräppäysinto vielä takaisin tulee :)

  VastaaPoista
 2. Voih! Kylläpä se jumitus siitä jossain vaiheessa häviää, toivottavasti pian. Hieno kortti! :D

  VastaaPoista
 3. Hauska kortti - ja häädetään yhdessä se jumi!

  VastaaPoista
 4. Tsemp tsemp jumin kanssa... toivottavasti helpottaa! Sulla oli toisaalta niin intensiivinen joulukuu että ehkä siksi kestää hetken keräillä inspiraatiota?

  VastaaPoista
 5. jesh! Vaikken taida kovinkaan hyvä päivittäjä olla itsekään, kahteen viikkoon ei ole mitään tullut ulos, syytän flunssaa :)
  Mulla on kans joulukorttiprojektia oikein kahden vuoden edestä tekeillä, hyvä toteutus sulla. Ja tuo KORTII! Aupa, se on ihan paras. Koska toi leima on niin huippu, niin ei tuo ukkeli muuta oikein ympärilleen kaipaakkaan.

  VastaaPoista
 6. Hauska kortti ja kiva joulukorttisivu! Oli ihana nähdä pitkästä aikaa, kyllä se jumi siitä helpottaa. Saithan sä tehtyä jo melkein valmiin minikirjakin. (ja superhienoja ystävänpäiväkortteja!)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kovasti kaikille piristävistä viesteistä! Eiköhän tämä tästä... =)

  VastaaPoista
 8. Mukava kun päivitit, kaivattu on.. :) Joulukorttisivu on hieno ja kortti ihan mahtis!!

  VastaaPoista
 9. Tuo joulukorttisivu on tosi hieno ja kortistakin tykkään hulluna! Inspiraatiota sinne päin kovasti, toivotaan että jumi katoaa :)

  VastaaPoista
 10. Kiva kun ilmoittauduit :) Minullakin välillä jumittaa (usein), mutta menee se ohi. Aika auttaa ja Ommun ehdotus oli myös hyvä :)

  VastaaPoista