keskiviikko 6. tammikuuta 2010

JYC - 17. - 19

Ihan pientä päivitystä mun joulutarinaan....Sivu syntyi suurin piirtein itsestään, kunhan ensin sain skräppivaihteen päälle. Tykkään, että tässä on useampi kuva ja suht paljon tyhjää tilaa.

Tarvikkeet: kuviopaperi ja kukat Making Memories; kirjaimet American Crafts; tarinointilappu Elle's Studio (Tämän firman toimituksia voin muuten kehua! Nopeaa, ystävällistä ja edullistakin... Tää tykkää!)Tää sivu oli alunperin IHAN erilainen, mutta kun se oli viittä vaille valmis päätin lisätä sivuun Hamblyn rub-on feikkiompeluksia.... Enkä leikannut haluamaani pätkää irti... Lopputuloksena lähes koko arkki oli kiinni sivussani kohtalokkain seurauksin!!

Siispä uudet paperit kehiin ja sitä myötä myös asettelu... Olin sen verran turhautunut, että tästä tulikin sitten tosi simppeli sivu! Tykkään hurjasti tuommoisista raitapapereista jotka menee vinoon, en tiedä miksi!? =)

Tarvikkeet: kuviopaperit October Afternoon ja K&Company; kirjaimet American Crafts ja Jenni Bowlin; reunustarra Cosmo Cricket; leima Making Memories; timangit KaiserCrafts
Kirje joulupukille oli hauska aihe! En olekaan kirjoittanut muutamiin vuosiin miekkoselle... =) Mutta näin jälkikäteen voi todeta, että Pukki oli taas ihan ajan tasalla hommissaan!

Väkersin itse mallista kirjekuoren, jonka sisässä kirje on. Simppeliä taasen...

Tarvikkeet: kuviopaperi American Crafts ja KI Memories; kirjaimet Making Memories; chipboard-paketit Como Cricket; timangit KaiserCrafts

5 kommenttia:

 1. Ihailen sitä, miten olet jaksanut tehdä kauniita sivuja! (Minä tyydyin valokuvaan ja muutamaan riviin.) Nämäkin on taas kaikki kukin omalla tavallaan NIIN viehättäviä. Suosikkini on tuo lahjasivu tekstin vuoksi. Juuri noinhan se on.

  Mukavaa vuodenalkua!

  VastaaPoista
 2. Aivan hurmaavia sivuja taas! Vitsit miten hienoja, en kyllä osaa nyt sanoa suosikkia näistä. Noi kirjaimet on muuten tosi ihania, sopivat sivuihin tosi hyvin.

  VastaaPoista
 3. mäkin tykkään tästä sun projektista ihan älypaljon! oot tehnyt niin kaunista ja ihanaa jälkeä! aivan ihania papereita ja kirjaimia ja kaikkee!!! tykkäätkö karkkikepeistä? se vois selittää saman mieltymyksen noihin vinoraitapapereihin ku mullakin. ;)

  VastaaPoista
 4. Oli kiva nähdä näitä taas :) Elle's Studio on minustakin kiva, ja on ollut hauska seurata heidän kasvuaan

  VastaaPoista
 5. huhuu? missä sä oot :) Pakko oli laittaa nyt tänne, että sienipaperia on yllätys yllätys Skräpteekissä, ei varmaankaan vielä netissä, koska Miia on uusimassa nettisivujaan. Mut tuu käymään Hämeenlinnassa shoppamassa :) siellä on paljon kaikkee ihanaista, jota ei netissä ole.

  VastaaPoista