tiistai 23. helmikuuta 2010

JYC - 21. - 23.

Mitä tästä sanoisin... 21. päivän sivusta tuli jotenkin vaisu. Tällainen.


Yritin muistella Ommun filosofiaa siitä, ettei jokaisen sivun tarvitse olla mestariteos. Joten annoin olla ja siirryin seuraavaan sivuun!

Tarvikkeet: kartonki ja piparireuna Bazzill; kuviopaperit, tarinointilappu ja haaraniitti My Mind's Eye; kirjaimet American Crafts


Ja oon kyllä sitä mieltä, että se kannatti! Käytin tässä ponnahduslautana tätä Studio Calicon luonnosta. Luulen, että tällä pohjalla voinee syntyä vielä joku toinenkin sivu, niin kiva tuo musta on!


Sivu on livenäkin tuon vihreä, mua nimittäin puhuttelee perinteisten jouluvärien epätavalliset sävyt. Ja karkit koristeena edustavat tietenkin leffanameja! =) Viime aikoina mua on myös puhutellut valokuvien "taustoittaminen" kuviopaperilla sen perinteisen valkoisen sijaan. Lopputulos on jotenkin ihan erilainen. Kuvat on taaskin netistä googlattuja.

Leffakin tuli lopulta nähtyä joulun välipäivinä... ja namit syötyä!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi BasicGrey; kirjaimet ja huopanauha American Crafts; tarinointilaput Shabby Chic Crafts


 Ja sitten vielä aatonaaton sivu. Meillä kun ei harrasteta joulusukkia, niin tein sivun Joulupukkiin uskomisesta!
Aika iloinen kuviopapereiden sekoitus tähän sivuun lopulta valikoitui... Toisina päivinä se tuntuu ihan kivalta ja toisina taas vähemmän onnistuneelta! Käyttämiini kirjaimiin ei kuulunut välimerkkejä, joten otsikko on ainakin toistaiseksi ilman kysymysmerkkiä. Ehkä löydän joskus sopivan tai kyhään itse, aika näyttää.


Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit Cosmo Cricket ja American Crafts; kirjaimet ja tarinointilappu Jenni Bowlin Studio

Tässäpä nämä tällä erää. Koittakaa kestää vielä pari sivua jouluiloittelua, vaikka eihän tuolla ulkona kovin keväiseltä tunnu.... Tulevan viikonlopun aion nimittäin pyhittää skräppäykselle! =)

6 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo kuviopaperilla kuvan kehystäminen/taustoittaminen, pitää panna mieleen ja kokeilla joskus. Itse tykkään kovasti myös ekasta sivusta!

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään siitä ekasta - ja ihailen ihmistä, jonka jouluvalmistelut on tehty jo 21. päivä! Vau!!!

  Ja tykkään toisestakin. Asettelu on kyllä uudelleen kopoioimisen arvoinen.

  Ja tuo kuviopaperilla kuvion taustoittaminen pitää kyllä kokeilla.

  Ja kiitän ansaitsemattomasta tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 3. Kyllä munkin (ja minunkin, heh heh) silmää miellyttää tuo eka sivu, ihana. Huippua, että oot jaksanut tehdä tän projektin!
  Mä oon koko ajan tykkäillyt sun värimaailmasta kovasti.

  VastaaPoista
 4. Niin kivoja kaikki! Mua ei ainakaan yhtään haittaa katsella joulusivuja helmikuussa, joten antaa tulla vaan :)

  VastaaPoista
 5. oho ootpas saanut paljon aikaiseksi sitten viime käyntini täällä sun blogissa! toivottavasti pian näen joulukirjan ihan livenä - tosi kivannäköisiä sivuja ja varmasti mahtava kokonaisuus!

  VastaaPoista
 6. nää sun kaikki sivut on aivan tosi mahtavia. olis kiva päästä hyplään livenä valmista kirjaa. mäkin tykästyin tohon kuviopaperilla taustoittamiseen. pitääkin kokeilla. :)

  VastaaPoista