sunnuntai 21. helmikuuta 2010

JYC - 20.

Kuten jo mainitsin, niin mun joulukirjaan on tullut tällä viikolla vähän täydennystä. Näyttää siis pahasti siltä, että saan tän projektin valmiiksi, ehkä jopa ennen pääsiäistä... Vahva ehkä. =)

Tästä sivusta tuli kertaheitolla mun ehdoton lemppari! Kaikki vaan loksahti paikoilleen ja sivu oli valmis puolessa tunnissa, mikä on tosi kova suoritus mulle. Jotenkin lähdin tekemään tätä ihan eri suunnasta kuin yleensä sivujani, olisikohan se vaikuttanut asiaan... En tiedä, mutta täytynee kokeilla uudemmankin kerran! Joka tapauksessa otin Sarah's Cardsin joulukuun pakin esille, valkkasin kivoja papereita ja rupesin leikkelemään lumihiutaleita irti Marthan lävistimellä. Ja kun leikkelyn makuun pääsin, niin saksin myös netistä löytämäni kuvan muumimukista.


Luonnossa tää on vielä aavistuksen kivempi, koska kolmiuloitteisuus tulee paremmin esille. Muki ja osa lumihiutaleista on kohotettu tarrapaloilla. Siinä se, lisää tulee kohta!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit My Mind's Eye ja DCWV; kirjaimet American Crafts; tarinointilappu Jenni Bowlin Studios; kuviolävistin Martha Stewart; helmet BasicGrey

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva sivu! Kyllä kolmiulotteisuus näkyy ja tykkään otsikosta <3 Lisäksi mietin juuri pitäisikö hankkia se uusin muumimuki vai odotella muita kevään uutuuksia :)

  VastaaPoista
 2. Xingin tavoin sanon, että tosi kiva sivu! Ihanat lumihiutaleet ja paperit!

  VastaaPoista
 3. Todellakin toimii! Jotenkin kivan vekkuli :)

  VastaaPoista
 4. Hirmun kiva! Ja aihekin. Munkin pitäis skräpätä muumimukeista.

  VastaaPoista