keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Joulukortit mallia 2009

Mulla oli hankittuna aivan eri paperit ja mietittynä jotain ihan muuta tän vuoden joulukorttien osalta, mutta sitten kävikin niin, että kyseiset paperit eivät saaneet aikaan sitä tiettyä tunnetta... Joten eri paperit kehiin, helpommalla toteutuksella ja johan rupesi kortteja syntymään!



Tätä versiota tehtiin massatuotantona...

Tarvikkeet: korttipohja Sinelli; kartonki Bazzill; kuviopaperit American Crafts; Sizzixin lumihiutale-stanssi ja Stampin' Upin tai Fiskarsin reunusleikkuri (vaihtelin näiden kahden välillä); timantti KaiserCrafts

Ja koska mun vanhemmat näkivät nämä valmistusvaiheessa, piti yllätyksen vuoksi tehdä heille jotain ihan muuta! Apu löytyi yllätys, yllätys Kristina Wernerin Holiday Card Seriesistä! Värimaailma upposi muhun heti!



Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi Making Memories; kuusileimat Hero Arts; nauha American Crafts; timantit KaiserCrafts; reunusleikkuri Ek Success

Pomo pelasti eilen mun päivän kertomalla, että saadaan jäädä jo tänään kotiin, joten mun tapauksessa edessä on 12 päivää vapautta!!! Aikaa rentoutua, nukkua, askarrella, nähdä ystäviä... Luksusta!!

3 kommenttia:

  1. Tosi nättejä joulukortteja! :) Oikein hyvää ja tunnelmallista joulua! Ja rentouttavaa lomaa :)

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin massatuotantokortista nähtyäni sen "livenä" tosi paljon ja mahtavan hieno on tuo vanhemmille tehty! (Ja vauvakortit oli aivan ihania.)

    12 päivää!!! Minun jouluni supistuu neljään. Olenko vähän kade!

    Oikein hyvää joulua sulle ja J:lle!

    VastaaPoista
  3. OOh, ihanan raikkaita ja iloisia molemmat!!

    VastaaPoista