maanantai 21. joulukuuta 2009

Pari vauvakorttia

Lähipiiriin syntyi eilen pieni tytöntyllerö, joten oli aiheellista väsätä pari korttia. Ja olipas virkistävää puuhata välillä jotain ihan muuta kuin joulujuttuja!!!Kun tuo toinen kortti on niin yltiö tyttömäinen, niin ajattelin tehdä myös tällaisen vähän vähemmän vaaleanpunaisen, ja taidan tykätä tästä enempi.... Nää SassafrassLassin -leimat on mun ehdottomia suosikkeja lasten kortteihin! Idea korttiin on ryöstetty täältä.

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kirjaimet ja nauha American Crafts; leima Sassafrass LassOlen ennenkin tehnyt tällaisia kortteja vastasyntyneille, joissa on isolla nimen alkukirjain, jos tulokkaan nimi on tiedossa. Vähän jotain muuta kuin söpösiä kuvia!

Tarvikkeet: kartonki ja nauha American Crafts; kuviopaperi My Minds Eye ja Jenni Bowlin; reunustarra Creative Imaginations; iso A BasicGrey; timantti KaiserCrafts; kuvioleikkuri Martha Stewart

Tää päivä ei tuonut täydennystä mun joulutarinaan... =(

7 kommenttia:

 1. Tuo kirahvikortti sulatti munkin sydämen <3

  VastaaPoista
 2. Aivan huippuihana tuo kirahvikortti! Ja tykkään myös tuosta kirjainkortista :)

  VastaaPoista
 3. Oi että miten suloisia nää onnnnnnn!!!

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot kortit! Simppelihköt mutta silti kivasti kohollaan olevia juttuja. Värit myös ihanat. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 5. ooooooooooooiiiiiiiiiiiih!!!!! Miten tuo kirahvikortti voikin olla noin mielettömän ihana! kääääk!!! Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ihania! Meillä on kummitytön ristiäiset tulossa. Nimestä tiedetään vaan ensimmäinen kirjain, joten taidan varastaa sinulta kortti-idean! :)

  VastaaPoista