maanantai 23. marraskuuta 2009

52 lisähaastetta?

Lauantaina oli hieman väsy pikkujoulujen jäljiltä, joten aiemmin viikolla saapunut Elizabeth Kartchnerin 52 More Scrapbooking Challenges oli mitä parhainta seuraa!!

En ole lukenut kyseisen kirjan edeltäjää, joten en voi tehdä vertailua näiden kahden teoksen välillä, mutta kerron mielipiteeni tästä...

Itse haasteissa kehotettiin ottamaan inspiraatiota niin kirjan- kuin levynkansista, vaatteista yms. Tai tekemään sivu 30, 45 tai 60 minuutissa. Tai käyttämään kellonaikaa otsikkona.
En kokenut näitä haasteita kovin innovatiivisiksi jos on jo pidemmän aikaa lukenut Creating Keepsakesia tai seurannut aktiivisesti amerikkalaisten skräppigurujen blogeja. Tosin vasta skräppäystä aloitteleva saa näistä varmasti paljon iloa ja inspiraatiota!

Itseäni innosti kirjassa ehdottomasti itse esimerkkisivut!!! WAU! Elizabeth Kartchnerin lisäksi sivuja on kirjaan tehnyt 9 muuta skräppääjää, kuten Mou Saha, Kelly Purkey, Cindy Tobey ja Keisha Campbell. Ja jos tykkää näiden naisten tyylistä ei tule pettymään! Tein varmaan metrin mittaisen listan asioista joita haluan kokeilla omilla sivuillani!

Itse koin kirjan varsinaiseksi idealähteeksi ja saan siitä iloa varmasti vuosiksi eteenpäin!

8 kommenttia:

 1. Mullekin tuli tänään tuo kirja - innolla odotan, että jostain löytyy aikaa sen lukemiseen. Ainakin pikaisella vilkaisulla näytti lupaavalta, pidin toki kovasti edeltäjästäkin (silloin kauan sitten kun Elsie Flannigankin vielä skräppäsi...) :)

  VastaaPoista
 2. voi hitsi, ja minulle ei ole kukaan kertonut tuosta kirjasta! hih! no, nyt on :). Sellainen kirja on kyllä hyvä jossa on tosi kivoja mallileiskoja. Kovasti haluttaisi nyt kyllä tilata tuo.. iiik! Minusta oli ihana kun olet kirjoittanut ylös itsellesi että mitä haluat kokeilla. Minunkin ehkä pitäisi kun ne ideat aina unohtuu... nyt menen katsomaan nuo blogit!

  VastaaPoista
 3. Kivalle vaikuttava kirja. Musta on kiva lueskella kirjoja vaikka niistä ei välttämättä ihan kauheesti uusia ideoita irtoaisikaan. Usein parasta niissä on just ne hienot esimerkkityöt :)

  VastaaPoista
 4. Muakin on kiinnostanut tuo sama kirja; nyt jäin miettimään, olisiko se hyvä vai Elliksen hehkuttama dare-kirja parempi. Miten voisin päättää? :) Ymmärsinkö oikein, että 52 lisähaasteen parasta antia olivat sinun mielestä sivut, eivät niinkään varsinaiset haasteet?

  VastaaPoista
 5. tää haluaa sitten nähdä jossain vaiheessa sitä listaa, tai ainakin kuulla siitä. (ja vähän sitä kirjaakin :) )

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla arviosi, kun juuri mietin, olisiko hankkimisen arvoinen kirja. Ja minuakin kiinnostaa se sun lista...

  VastaaPoista
 7. Xing: Itselläni on myös tuo We dare you -kirja, ja myös se on mahtava inspiraation lähde! Nämä kaksi kirjaa ovat vain aika erityylisiä keskenään... Dare pureutuu myös niihin ikäviin aiheisiin ja haasteet ovat todella haasteita kun taas 52 on iloinen ja kepeä ja haasteista useammat jo kotimaassa toteutettuja... Vai mitä sanot näistä: käytä vain yhtä väriä, skräppää laulun sanat, käytä nauhaa uudella innovatiivisella tavalla...?

  VastaaPoista
 8. Vaikutti kyllä mielenkiintoiselta ja mallisivujen tekijäkaarti on kyllä upea. Kiva, kun kerroit kirjasta enemmän. Ehkä pääsen joskus lukemaan? :D

  VastaaPoista