sunnuntai 15. marraskuuta 2009

45 / 2009

Xing jätti blogitauon ajaksi hauskan haasteen, johon en ihan kerennyt osallistumaan, mutta tässä tämä kuitenkin on. Ihastuin kovasti halkaistuun muotopaperiin ja pieniin yktyiskohtiin, joista omaan sivuun otin mukaan linnun ja glitterin!

Viime viikkojen ajan mielessä on pyörinyt myös Craftican runo-haaste, ja rankka työviikko toi mieleen tämän Eeva Kilven runon. Se sopi mielestäni erinomaisesti tähän Xingin pohjaan.Tarvikkeet: kuviopaperit s-e-i ja Scenic Route; kirjaimet American Crafts; lintu on Tim Holtzin ja päällystetty Martha Stewartin glitterillä; leimat BasicGrey ja American Crafts

Oon aivan ihastunut tuohon s-e-i:n kuviopaperiin! Se on superpaksua ja molemmilta puolilta tuollaista hieman kohokuvioitua kankaan pintakuviota. Nyt harmittaa etten tilannut sitä enemmän Herneämpärin alesta kesällä... Se on ihan normaalia tasareunaista paperia, mutta piirsin muodot käyttäen apuna valmista kuvioreunaista paperia ja leikkasin irti.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Tämä on ihan selvästi ns. voimauttavaa skräppäämistä ja tykkään hurjasti tuosta linnusta. Hieno sivu!

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen ihan lumoutunut! Sekä runosta että sivusta. Pidithän siis itseäsi hyvänä viikonloppuna!

  VastaaPoista
 3. Eeva Kilpi on mulle yksi parhaista (monesta kylläkin) ja tämä runo Kilven parhaimmistoa. Siis en voisikaan olla tykkäämättä, mutta pidän myös tän sivun ulkomuodosta, väreistä, kimallelinnusta... tosi hieno on!

  VastaaPoista
 4. Kaikki aivan kohdallaan! Värit, lintu, ihana runo, aivan kaikki :)

  VastaaPoista
 5. Sinä pieni urhea nainen, tää on kyllä tosi hieno! Upea sivu, upea runo, upea saavutus ja upea nainen.

  VastaaPoista
 6. Oi, tää on tosi kaunis sivu! Erityisen kivalle näyttää sininen papru tummaa taustaa vasten. Tykkäilen myös kimaltavasta linnusta ja sen vieressä olevista lappusista!

  VastaaPoista