torstai 8. lokakuuta 2009

Inspiroidu # 75

Uusi, uljas Inspiroidu-haaste kehoitti skräppäämään ikimuistoisesta elokuva lainauksesta, mikä sopi mulle enemmän kuin hyvin... Olen leffafriikki! =)

Ja pakkohan sitä oli kokeilla myös uutta Inspis Twistiä ja toteuttaa sivu, ei ainoastaan aiheeltaan vaan myös ulkoumuodoltaan haasteeseen sopivaksi.... Luonnos näytti tältä:


Mutta itse käänsin sen sivulleen, sovelsin letter-kokoon ja poistin toisen kuvan kokonaan, muut peruselementit jätin paikoilleen, kas näin...


Aiheen nähtyäni tiesin heti, mistä lainauksesta sivuni teen (niin hyvin tämä silloin joskus upposi) ja tiesin, että lainaus tulee olemaan pitkä ja näkyvä. Erilaiset kirjaintarrat siis esiin ja liimailemaan! Oli muuten aikamoinen suunnittelu saada kirjaimet mahtumaan paperipalkkiin ja vielä suhteellisen tasaisin välein....

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Graphic 45 ja Cosmo Cricket; kirjaimet Adornit, Jenni Bowlin Studio ja Scenic Route; koristukset October Afternoon, American Crafts, 7 Gypsies, Kaiser Crafts

8 kommenttia:

 1. Kivat kengät!! Ja kiva sivu (ja elokuva ;).

  VastaaPoista
 2. Taas kerran sinulta hauska sivu - ja ihananväriset kengät! Hienosti onnistuit noiden tekstien asettelussa. Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 3. Suloiset punaiset ja kaikki aseteltu tosi kauniisti ja tasapainoisesti! Uskon kyllä että kirjainten kanssa on vierähtänyt hetki ja toinenkin, kannatti...! :-)

  VastaaPoista
 4. Ihan huippu :) Tykkään twistauksesta letter-kokoon erityisen paljon, se kun ainakin mulle osoittautui ylivoimaiseksi. Ja mikä leffarepliikki ja mitkä kengät! Vau!

  VastaaPoista
 5. just hauska sivu taas!
  (ehkä se on vaihe joka menee ohi, kunnes saa(t) omia lapsia ja siirtyy kuvaamaan niiden jalkoja)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa toistuvaa punaisuutta valokuvassa, ruuduissa, ruusuissa, pallokoristeessa... :)

  VastaaPoista
 7. Ihana sivu! Ihanat kuviopaperit ja otsikko mahtavasti aseteltu! Ja kengätkin on hienot :)

  VastaaPoista
 8. Ahhaha, on muuten totta tuo lainaus :D Ois muuten käynyt tohon kuvaan myös lainaus There's no place like home, kun punaiset kengät kuin Ihmemaa Ozista :D Söpöt kengät kyllä ja söpö sivukin! Ihanaa tuo taustapapru ja tosi kivasti oot saanut käytettyä luonnosta!

  VastaaPoista