sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Yökukkuja

Paperikierteen syyskuun haaste näytti tältä:


Yritin taas saada omaan tuotokseeni sekä luonnoksen että värit, vaikkakin (taas) aika löyhästi...


Sivun kasaaminen oli tällä kertaa aika tuskaista... Aluksi oli tekemässä tätä ihan toisella tapaa ja leikkasin esim. kuvan pienemmäksi. Sitten tulin toisiin aatoksiin ja sitä myöten teippasin kuvan taas yhteen ja sitä rataa.... Lopputulokseen olen kuitenkin ihan tyytyväinen.

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit S-E-I, Crate Paper, My Little Shoebox ja Paper Company; kirjaimet American Crafts; timantit Kaiser Crafts

8 kommenttia:

 1. tää on ihan mahtava! kyllä siitä tunnistaa helpostikin tuon haasteen. tosi kivasti oot laittanu noi neliöt vähän niinku loppumaan kesken. tai positiivisesti ajateltuna, jatkumaan. :D (joo olen kadottanut sanat...) ja toi pöllö on kans ihana! nimim. toinen yökukkuja. huhuu!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo valokuva. Koko sivu on samaan aikaan söpö ja tyylikäs. Ihana tuo pöllö.
  Ja yökukkuja täälläkin!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva! Tuo musta+violetti on vähän sellainen gootti väriyhdistelmä, mutta tässä toimii tosi luontevasti kuvan kanssa yhteen!

  VastaaPoista
 4. heips. kyselit sitä isoa piparireunaa, että millä se on tehty... ihan vaan sassafrassin paperin reunaa mukaillen piirretty ja sitten leikattu. :) en valitettavasti omista mitään ihania leikkurilaitteita, joten yleensä se on kynä ja sakset. samalla lailla se pienempikin.

  VastaaPoista
 5. Elinarsku: Ihan mielettömän siististi oot saanu leikattua reunan!! Taitolaji selkeästi! Ei siis muuta kuin harjoittelemaan....

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno! Kuva sopii näihin väreihin mahtavasti. Ja yökukkuja löytyy täältäkin :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä täytyy sanoa, että tää on TOSITOSITOSI onnistunut tulkinta haasteesta. Täältä ei yökukkujia onneksi enää löydy!

  VastaaPoista
 8. Onpa hieno sivu! Söpö ja tyylikäs, sanoi Anski - samaa mieltä olen!

  VastaaPoista