torstai 20. elokuuta 2009

Mihin katosi karjalanpaisti?

Ihanaa! Sain pitkästä aikaa sivun ajoissa valmiiksi Inspiroidu haasteeseen!! Hyvä minä! =)
Onnistuinpa jopa löytämään aiheeseen sopivan valokuvan... Mikä tuntuu olevan mulle kauhean tärkeää, en jotenkin vain osaa hyödyntää "väärää" kuvaa tai olla skräppäämättä lainkaan ilman valokuvaa.... Kehittymisen paikka selkeästi!

Haasteessahan piti tallentaa tekstiviesti, joka on jotenkin merkityksellinen. Itse päädyin kahteen viestiin vanhemmiltani, jotka saivat tuona päivänä hymyn huulille.... Tulen varmasti myöhemminkin skräppäämään tekstiviestejä, sillä ne ovat tätä nykyä niin suuri osa meidän kaikkien arkea, tiiviissä muodossa.Sivu muuttui taas matkan varrella melkoisesti, ja näin jälkikäteen miettien tarinan kirjoittaminen noinkin kuviolliselle paperille ei ole se fiksuin vaihtoehto... Tulinpa taas tämän todistaneeksi! Myös itse viestit olin ajatellut jotenkin muuten esille, mutta tuossa ne nyt ovat ja pysyvät!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi October Afternoon, Basic Grey ja Cosmo Cricket; kirjaimet Scenic Route ja Making Memories

8 kommenttia:

 1. Isä söi lapsen eväät, niin paras!

  Tuollaisia kuvia varmaan pitäisi ottaa jääkaapista, pitkän ajan päästä ne olisivat tosi mielenkiintoisia.

  Mua naurattaa tuo viesti vieläkin ;-) Hei hyvä leiska!

  VastaaPoista
 2. Tämä on ihana! Ei mua ainakaan tuo kuviopaperi tarinoinnin taustalla häirinnyt yhtään. Hauskat tekstarit ja toteutus on tosi kiva! (Ja mulla on ihan sama kehittymisen paikka - kuvien pitäisi aina liittyä tarinaan ja ilman kuvaa skräppääminen on sula mahdottomuus.)

  VastaaPoista
 3. *hihittelee* Ihana leiska ja huippuaihe! :) Ja voi miten ihana nähdä suomalaisia tuotteita jääkaapissa... minulla on vieläkin niitä ikävä!!! kääk! :)

  VastaaPoista
 4. Ai kun kiva aihe ja sivu - ja totta tosiaan, jääkaapin sisältö pitää ehdottomasti kuvata.

  VastaaPoista
 5. Hauska aihevalinta. Ja oon samoilla linjoilla omulin kanssa tuosta tarinoinnista ja kuviopaperista. Mun tekee muuten nyt älyttömästi mieli kaikenmoisia vaniljajuttuja kun bongasin niitä tuosta kuvasta ;)

  VastaaPoista
 6. Hmm... minullekin tuli tarve skräpätä erilaisista jääkaappiin liittyvistä aiheista. Hieno sivu!

  VastaaPoista
 7. Hihih mikä tarina :D Leiska näyttää tosi kivalta ja asettelu, jossa toinen osa on vaalea näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 8. Hauska! Mullekkin on käynyt niin, että isi söi eväät :)

  Tykkään tässä sivussa tosi monesta jutusta, mutta toi kuva oli ihan mahtava. Miksi sitä ei itse koskaan tajua kuvata jääkapin sisältöä....

  VastaaPoista