maanantai 17. elokuuta 2009

Maanantai-iltaa!!!

Taas yksi jo pitkään valmiina ollut sivu, jota en vain ole tullut tänne lisänneeksi. Mutta menköön paremman puutteessa ja uusia leiskoja odotellessa.... Ihan rehellisesti sanottuna, mä en edes enää muista mikä oli mun alkuperäinen idea tän sivun kanssa, mutta sen muistan ettei se ollut ihan tälläinen! =) Aika selkeesti auttaa, koska nyt tää on musta kuitenkin ihan ok sivu, joka muistuttaa hauskasta sisäpiirin vitsistä.Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi Crate Paper ja joku; kirjaimet American Crafts; rub-ons 7 gypsies; perhoset Amy Buttler/ K and Company

En mä kuitenkaan ihan ilman askartelua ole ollut, kortteja on tullut tehtyä aikas iso kasa! Voisi niitäkin yrittää kyllä saada tänne näytille... To do -listalle!!! =) Jotenkin kesäisin tuntuu, että kortteja on helpompi ja nopeampi (varsinkin jos on niin hidas skräppääjä kuin minä!) tehdä kuin skräpätä... Onko teillä muilla tämmöisiä aatoksia?

4 kommenttia:

 1. voi hitsi että tykkään tuosta puisesta kuvasta ihan älyttömästi!!!! iiiiik! erittäin kiva leiska! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti sivu ja hauska tarinointi :)
  Ja joo, itselläkin syntyy kortteja ihan tuosta vaan, kun taas skräppisivut on yleensä aika tuskaa ja hyyyyvin hitaita tehdä. Kortteja kun on niiiiin paljon nopeampi tehdä. Ihan hyvä toisaalta kuitenkin, kun kortteja on kuitenkin "pakko" tehdä aina synttärikorteiksi sun muiksi.

  VastaaPoista
 3. Hieno varjovalokuva. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Hieno kuva ja kaunis sivu. Tykkään kolmen kuvan asettelusta kovasti ja taas kerran nautiskelen sun kauniista käsialasta.

  VastaaPoista