sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Mitä tuli tehtyä

Hankinpa sitten itselleni oikein kunnon influenssan, ja sen parissa sitten on aika mennytkin rattoisasti viimeiset pari viikkoa, mutta henki kulkee taas, joten nyt vuorossa Tampereen tuliaisten päivitystä!

Ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että oli MAHTAVA kokemus osallistua tapahtumaan, jakaa kokemuksia ihmisten kanssa jotka tietävät mistä puhuvat ja nauttivat tästä upeasta harrastuksesta yhtä paljon kuin itse!!! Kiitos kaikille osallistuneille (erityisesti Omuli, Baula, Pikkuhelistin, Lintsi, Hemppa, Ommu ja Xing) ja tietenkin järjestäjille!!

Ja kiitos Lintsi, kun jätit infoa Skräppäilytapaamisesta Kirkkonummella, toivottavasti mahdun vielä mukaan, jotta nähdään taas muun pöytäseurueen kanssa! =)

Mutta nyt siis tekeleet, jotka sain viikonloppuna aikaiseksi, ne kaikki 5.... Muuta ei kerinnyt, täytyy tosissaan ruveta treenaamaan puhumista ja skräppäämistä samanaikaisesti, vastaavia tapahtumia varten!

Ensimmäinen kokeilu letter-koossa; koko on kivaa vaihtelua perus 12x12 tuumailuun, mutta itse sivusta en tykkää yhtään! Siitä tuli aivan liian levoton....

Tarvikkeet: kuviopaperit October Afternoon ja Ki Memories, kirjaimet Pink Paislee


Sitten mun oma suosikkini:


Tarvikkeet: kartonki Bazzill, kuviopaperi October Afternoon, Paperikierteestä hankittua Prima Marketingin huopanauhaa, Pink Paisleen tarrakirjaimet, Fiskarsin sydän ja piparireuna leikkurit


Sitten vuorossa Siipan suosikki (johtunee aiheesta, eikä itse tuotoksesta, koska kaikki työt tuntuvat olevan "ihan kivoja"! Vissiin Creating Keepsakesissa oli juttua tulevista skräppäystrendeistä ja yksi niistä oli mehiläiset ja kennokuviot. Basic Greyn paperi suorastaan huusi leikkaamaan itsensä tähän tyyliin!

Creating Keepsakesista puheen ollen; olenko ainoa, joka ei ole saanut helmikuun numeroa??? Mielestäni lehti kolahtaa luukusta aina kuun puolivaiheilla, vaan nyt ei ole näkynyt... Onko kellään ollut vastaavaa pulmaa?


Tarvikkeet: kartonki Bazzill, kuviopaperi Basic Grey ja kirjaintarrat Making Memories


Sitten vuorossa lauantai-illan viimeinen tuotos! Pääsin leikkimään pienillä kuvilla, jotka puhuttelevat tällä hetkellä tosi isosti! Odotan ihan yhtä isosti, että pääsen Hempan PhotoShop -kouluun, jotta pääsisin vielä enemmän jyvälle kuvilla leikkimisessä!


Tarvikkeet: kartonki Bazzill, kuviopaperi Sassafras Lass ja joku muu, kirjaintarrat American Craftsin Chit Chat Tangerine (jotka olivat luonnossa HYVIN eriväriset kuin ostaessa kuvittelin niiden olevan!)

Sunnuntaina sain aikaiseksi yhden ainokaisen sivun Camillan vetämässä workshopissa! Tykkään ihan mielettömästi Camillan tyylistä, joka on runsasta ja romanttista ja johon en itse koskaan päädy! Joten apinoin Camin työn lähes kokonaan, ihan vain nähdäkseni miten paljon ja kaikkea hänen mallisivuunsa sisältyikään. Ihan vekkuli tapa päästä sisälle skräppäykseen, vaikka en millilleen samoissa mitoissa omaani tehnytkään. Lisäksi rakastuin ikihyviksi noihin isoihin kirjaimiin, jotka on leikattu Cuttlebugilla. Tahtoo!!! =) Tahtoo lisäksi tuon perhosleikkurin!

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, näkemiin ensi kertaan! =)

3 kommenttia:

 1. Hyi kipeenä oleminen on kyllä kurjuutta, varsinkin noin pitkän aikaa. Mutta hyvä, että alkaa helpottaa :)

  Mun lemppari oli tuo pepparkakkor-leiska. Tykkäsin niistä pienistä kuvista ja kuviopapereiden käytöstä :) Toinen tykästys oli sitten tuo Helsinki-leiska. Ihana sanomalehtifiilis :) Ihastuin muuten siihen huopanauhaan ja pakkohan sitä oli itellekin tilata :D Että kiitos ostosvinkistä.

  Ja hei, nuo kennokuviot viehättää ainakin meikäläistä valtavasti. Mulla olis tuola leikkelemistä odottamassa yks vallan sopiva kennopaperi ;)

  VastaaPoista
 2. Jee, oonkin jo ootellut, että milloin nähdään kaikki sun leiskat.. Ei sillä, että itsekkään olisin nopeampi ollut.. :D Ihania töitä, oli tietty livenä vielä ihanampia. Mun lemppari on kyllä kans toi Helsinki..

  VastaaPoista
 3. Oma suosikkini on se kaupunkileiska, myös netissä nähtynä. :) Se vaan on hieno!

  Ja juu, mullekaan ei ole tullut helmikuun Creating Keepsakes. Huomasin asian pari päivää sitten ja aloin ihmetellä. Jännä, että se jumittaa jossain.

  Tapaamisiin Kirkkonummella!

  VastaaPoista