sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Joulu tuli, joulu meni... Ja vähän muutakin

Vaikka minkälaista projektia on tullut väsäiltyä tässä ennen joulua, mutta tänne asti en ole saanut niitä toimitetuksi... Mutta josko tässä ennen vuoden vaihdetta saisi päiviteltyä kuulumisia tännekin!

Ensimmäisenä voisin paljastaa tämän vuoden joulukortti tekeleet, varmastikaan en pilaa enää tässä vaiheessa kenenkään yllätystä!

Ja vielä vähän lähikuvaa...


Eli Inkadinkadon puuleimasimen olen kohokuvioinut valkoisella hileellä kuumailmapuhaltimen avulla ja reunustaa kiertää lumihiutale ääriviivatarra. Siis supersimppeliä tällaiseen sarjatuotantoon! Ja tässä ja nyt lupaan, että ensi vuonna korttien sävy on jotain muuta kuin sinistä! On tainnut olla vallitsevana sävynä viime vuosina...

Tai ehkä hyödynnän ensi vuoden kortteihin Omulin blogi-arvonnassa voittamaani symppistä poro-leimasinta! Arpaonni on ollut viime aikoina aivan käsittämättömän hyvää. Voitin nimittäin eräissä joulumyyjäisissä todella upeat huovutetut lapaset! Itselle vain valitettavan suuret, mutta toivottavasti lämmittävät Äitiä! Että taidanpa pitää Loton vetämässä loppuvuoden ennen kuin Onnetar siirtyy jonkun toisen olalle! =)


Kiitos vielä tuhannesti Omulille! Näille kaikille löytyy paljon käyttöä!


Ja sitten ei suinkaan vähäisimpänä asiana, on minunkin ihanPAKKO hehkuttaa uudesta "lelusta"! Joulupukki toi nimittäin tämän...


Käyttöohjeita ja valokuvausopuksia selaillessa onkin mennyt mukavasti nämä päivät! Kyllä nyt tytön kelpaa... Ei kannattanut turhaan luopua rakennekynsistä! =)

Mutta nyt seuraamaan yhtä aivan ehdotonta lemppariani Hercule Poirotia...

8 kommenttia:

 1. iiiiiiiiiiiiiiik! meillä on nyt sama kamera! :) Siinä on kyllä opettelemista, täytyy sanoa. huh huh! Anteeksi kun minulta ei ole tullut mailia. En ole kertakaikkiaan saanut niitä kirjoiteltua. Mutta ihan pian, LUPAAN! iik!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä noi sun joulukortit! Kiva blogi muutenkin sulla! Löysin sinut sattumalta, kun lueskelin Lauralle jätettyjä kommentteja! Varmasti tulen toisenkin kerran kurkkaamaan!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa vain Noora ja kiitos sanoistasi! Ehkä saan lähiaikoina taas laitettua tänne jotain uuttakin luettavaa...

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta viikonlopusta.. Mie oon vieläkin ihan täpinöissä ja mies ei ymmärrä, yllätys yllätys.. :) Laitapas meille näytille vielä niitä viikonloppuna valmistuneita sivuja..

  VastaaPoista
 5. Kiitos mukavasta seurasta! Oli kiva jutustella ja tavata ja ihailla sun kauniita sivuja, joita sait aikaan. Laitappas näkyville sunnuntain sivut, jotta päästään ihailemaan niitäkin. Toivottavasti ehditään askarrella yhdessä jossain vaiheessa, niin kivaa se oli :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta seurasta! Viikonloppu oli ihan mieletön, olen vieläkin aivan että oliko se edes totta?! Työkaveritkin on nyt saaneet kuulla oman osansa viikonlopun hehkutuksesta :D Päivitäpäs blogisi tai liity sinne feissariin niin saadaan jutella lisää!

  VastaaPoista
 7. kiiiiitooss vaan huippuseurasta!!! oli niin superkivaa. toivottavasti pian askarrellaan taas yhdessä. pistä pikapikaa ne sun sivut tänne näytille, varsinkin se helsinkisivu :) joka on mun ehdoton suosikki. (tosin en tiedä mitä ihanaa sait aikaiseksi sunnuntaina kun me oltiin jo lähdetty)

  VastaaPoista
 8. kai sä oot ilmoittautunut kirkkonummen skräppitapaamiseen 21.2? jos et, niin katso http://emmonsivut.blogspot.com/2009/01/skrppilytapaaminen-kirkkonummella.html

  toivottavasti siellä tavataan!

  VastaaPoista