maanantai 25. elokuuta 2008

Muutama tekele

Esittelenpä Äitille tekemäni synttärikortin. Leimasin osan Art Impressionin leimasta ja värittelin ProMarkereilla tosi simppelisti ilman varjostuksia. Kuoren ompelin kasaan omin pikku kätösin... Ainakin kortin saaja sai kunnon naurut, mikä lienee se pääasia!!


Tämän toisen vastaanotti ystäväni nimppareiden kunniaksi. Itse tykkään värimaailmasta, juurikin sopivan raikas kortin saajaa ajatellen! Perhoset on leikattu Basic Grayn -paperista Fiskarsin leikkurilla, johon mulla tuntuu olevan viharakkaus -suhde; välillä se leikkaa kuin unelma yhdellä kertaa ja siististä, kun taas toisinaan hommasta ei tule yhtään mitään. En ole vielä ihan päättänyt onko vika käyttäjässä vaiko sangen nopeasti tylsyvistä teristä??? Jos jollakulla on jotain käytännön vinkkiä vempeleen kanssa leikkimiseen, kuulen siitä mielelläni!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja molemmat. Tuo pikkukuori näyttää tosi hyvältä!
    Minulla on myös tuo fiskarsin leikkuri ja sen käyttö on kyllä vähän sitä ja tuota :) Käytän oikeastaan sapluunoja ääriviivojen piirtämiseen :)

    VastaaPoista
  2. Tämä leimasin vaatii hyvää huumorintajua... Itsekin kyllä nauraisin ja olenkin nauranut kun olen saanut tällaisia hassuja kortteja vuosien myötä... Eihän näitä Art Impressioneja edes voisi ottaa tosissaan :)))

    VastaaPoista