torstai 28. elokuuta 2008

Inspiroitumista; vihdoin ja viimein!

Inspiroidu-blogissa ollaan päästy jo haasteeseen #17 ja nyt vasta sain layoutin ajoissa valmiiksi ennen seuraavaa haastetta! Minäkö hitaasti syttyvää tyyppiä...?

Vaikka noin muuten olen kovin blingbling, en tähän tekeleeseen kimalletta laittanut. Käsissä pyörittelin jos vaikka mitä kivaa ja aina vain sivu tuntui paremmalta ilman. Samettinauha ja -kiekura ovat ainoita luksusta tuovia elementtejä tässä sivussa. Itse olen tähän sivuun kovin tyytyväinen, ja sehän se pääasia kaiketi on!Tarvikkeet: kartonki Bazzill, kuviopaperi Tilda, kirjaintarrat Basic Grey, samettinauha Tilda, samettikiekura Queen & Co, leima Inque Boutique, muste StazOn

7 kommenttia:

 1. Hieno ja onnistunut sivu. Kauniit värit!

  VastaaPoista
 2. Kaunis, tyylikkään ylellinen sivu. Tuo aarteesi on luksusta jos mikä, eikä siihen kovin bling-bling sovi. Syystä olet tyytyväinen sivuusi!

  VastaaPoista
 3. Upea laukku! Ja hieno leiska :) Oon Pia K:n kanssa samaa mieltä, että ei tämä kyllä yhtään mitää blingiä ja kimallusta kaipaa.

  VastaaPoista
 4. eksyin tänne. :) kivaa. ja tohon leiskaan riittäis pelkkä kuva tuosta syötävän ihanasta laukusta! se olis siltikin todella luksusta vaikkei siinä noita ihania papereita ja nauhaa oliskaan. tykkään.

  VastaaPoista
 5. Vau, mikä laukku! Todellinen aarre... pidän sivustasi, erityisesti nuo journaling -lappuset ja oman käsialan käyttäminen miellyttävät minua. Ja sommittelu kokonaisuudessaan on tasapainoinen.

  VastaaPoista