tiistai 29. toukokuuta 2012

Tällä välin tapahtunutta...

Kiitos kaikille onnittelijoille! Terveisenne ovat ilahduttaneet isosti! <3

Odotusaika on kulunut ihan järjettömän nopeasti! Sitä luulee, että yhdeksän kuukautta kestää lähes ikuisuuden, mutta sitten sitä onkin hetkessä puolessa välissä raskautta ja nyt työpäiviä on jäljellä enää muutama hassu.... Merkillistä! =)

Tällä välin masu on kasvanut aikas paljon.... Tässä vähän todistusaineistoa,
raskausviikko12 vs.32


Tällä välin mä oon myös skräpännyt yllättävän paljon! Voisin jopa sanoa, että skräppimojo on keikkunut ihan yläilmoissa, sillä monet sivut ovat valmistuneet tosi helposti ja nopsasti, ja ovat nousseet heti omiksi suosikeiksi. Tästäkin syystä ajattelin, että nyt on korkea aika saada sivuja esille tänne blogiinkin!


Tällä välin oli aiheellista tehdä myös kutsukortteja ja muuta koristusta.
Kaikki harmaata ja oranssia. Ja vähäeleistä.


Ja tässä nyt pari sivua. Ja lupaan, että niitä päivittyy tänne tulevaisuudessa vähän useammin kuin kerran puolessa vuodessa...! =) Selkeesti on ruosteessa tuo sivujen kuvaaminenkin, kun ovat kovin huonolaatuisia, mutta tällä nyt mennään....

Tää ensimmäinen sivu on ehkä mun uusi lemppari; siinä vaan kolahti kaikki heti paikoilleen! Sivu rakentui täysin MME:n kuusikulmiopaperin ja samanhenkisten, hempeiden valokuvien ympärille. En kuitenkaan halunnut käyttää paperia suoraan taustana, vaan leikkasin ison osan kuusikulmioista irti, hieraisin reunoja hieman musteella ja järjestelin kraftikartongin päälle. Sitten vaan valokuvat riviin ja vähän kuviopaperia alle, jotta erottuisivat paremmin vilkkaasta taustasta.


Sitten tarvittiin enää tarinointi ja siinä avuksi riensi ihana mieheni! Hän on nimittäin metsästänyt mulle sähkökirjoituskoneen ja siihen sopivia mustenauhoja vuosien tarpeisiin! Tämä on ensimmäinen sivu, johon tätä ihanuutta käytin ja voi että... Se on ihqu! Ja vuodelta 1986.<3


Kirjoituskoneella on tullut leikittyä paljon ja tää toinenkin sivu sen todistaa.


Halusin sivuun neutraalin taustan ja paljon kirkkaita värejä tukemaan valokuvia, ja lopputuloksesta tulikin mieluinen. Mä harjoittelen tulevaa varten tällaista vähän maskuliinisempaa skräppäystä.... =)14 kommenttia:

 1. Oh sä näytät tosi kauniilta noissa kuvissa, ihana toi nykyhetken kuva! <3

  Kiva kuulla, että skräppimojo on tallella, ja ihana nähdä valmiita sivuja noin paljon, jään innolla odottamaan päivityksiä :) nää kaks leiskaa oli tosi upeita, oon ihan kade tosta sun kirjoituskoneesta!

  VastaaPoista
 2. Ihana vauvamassu! Ja ihanaa, että se on poika :) Pienet pojat on niin parhaita :D

  Mukava kuulla, että skräppimojo on palannut. Kivoja sivuja ja kuten ninarsku, minäkin olen kateellinen kirjoituskoneesta!

  Onnellista loppuodotusta, pidähän meidät ajantasalla milloin pikkuinen syntyy!

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat sinusta!!!

  Tuon alemman sivun värit ja asettelu on ihan mahtavat! Pitäisköhän skräpistää, jos se vähä helpottais tähän saamattomuuteen... ;)

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon ja kiva, että jaksoit jakaa kuulumisia. :) Upeita sivuja olet jälleen saanut aikaan. Mielenkiinnolla odotan, mitä muuta upeaa tuosta kasasta löytyy.

  VastaaPoista
 5. Ihana masu! Tosi kiva tuo vauvanvaatesivu. Itse voisin tehdäkin sivun vauvanvaateahdistuksesta kun itse en löydä kaupoista mitään kivoja pojan vaatteita. Leppoisaa loppuodotusta.

  VastaaPoista
 6. Multa katos nyt sanat! Ihanaa kun jaksoit naputella ihanan päivityksen, mahtavia sivuja ja pieni poika, oi! Kirjoituskoneet rulettaa ja ihanat kuvat sinusta.

  Leppoisaa loppuodotusta!

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla teistä ja hienoa että mojo toimii!

  VastaaPoista
 8. voi, sä oot niin kaunis. masu kans. :) ja jee! pienet pojat on hauskoja!

  aivan loistosivuja myös oot tehnyt. odottelen innolla jatkoa.

  niin ja onko neiti kenties rouviintunut myös tässä välissä? ;)

  VastaaPoista
 9. Kiva kuulla sinusta! Ihania skräppäyksiä, niitä jään odotamaan lisää. Maskuliinisempaa suuntaan siis ollaan menossa ;-) Onnellista loppuodotusta!

  VastaaPoista
 10. Kiitos, olette niin ihania!

  Marika: Anti mennä vaan, skräpistys helpottaa jumia!

  Elinarsku: Kyllä, rouviintumistakin on tapahtunut.... Me tarvitaan tällainen pieni kirittäjä, ennen ku saadaan moista aikaiseksi! =)

  VastaaPoista
 11. Ihania odotuskuvia ja huippuhienoja leiskoja! Tsemppiä odotusajan loppumetreille!!!

  VastaaPoista
 12. Olipas mulla mennyt kokonaan ohi näin ihana päivitys suloisine kuvineen sinusta ja sivuistasi! (Olen kyllä ollut jossain määrin ajan tasalla uutisissasi muuta kautta :))

  Tykkään sivuista kovasti ja toivottelen minäkin kaikkea hyvää loppurutistukseen!

  Ja täälläkin pieni kademieli tuosta kirjoituskoneesta...

  VastaaPoista
 13. hei ihanaa kuulla susta! ihania masukuvia ja myös skräppikuvia! oon suomessa 4-30.7, milloinka poika syntyykään? tsemppiä loppuraskauteen ja synnytykseen - se on semmoinen kokemus, jota ei unohda (niin hyvässä kuin pahassa, enemmän kuitenkin hyvässä!)!

  VastaaPoista
 14. niin ja ONNITTELUT rouvautumisesta! :)

  VastaaPoista