keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Vuosi sitten

Eli Inspiroidu-haasteesta #132 intoituneena, tein vihdoin ja viimein sivun mun autosta. Sivu tästä aiheesta on pitänyt tehdä jo vaikka kuinka ja kauan, mutta niin sitä vaan tarvittiin Inspiroidu-haastetta ennen kuin ajatukset siirtyivät paperille.

Oli aika itsestään selvää, että sivussa piti olla limenvihreetä, sitä rauhoittamaan valitsin sitten luonnonvalkoista ja ruskeaa. Kuva on netistä napattu ja varsin rakeinen, joten se näytti aavistuksen paremmalta noin muotoonleikeltynä.

Sivu kaipasi vielä sitä jotain, joten pistelin reunat neulalla ja vetelin feikkipistoja kynällä ympäri kuviopaperin. Tykkään hurjasti tästä tekniikasta, jota ainakin Omuli ja Cèline Navarro ovat aiemmin hyödyntäneet sivuissaan.Tarvikkeet: kartongit Bazzill; kuviopaperi Cosmo Cricket, kirjaimet Sassafras Lass; haaraniitit American Crafts

9 kommenttia:

 1. Myös sivu on ihan sinun näköinen. Ehkä se on tuo lime, pilkullinen paperi ja koristeet yhdessä tai jotain asettelussa :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Niin pirtsakka (auto ja sivu) <3 :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän ihana sivu! Värihän on loistava! :) Mutta tuo otsikko on minun suosikki. Tykkään tosi paljon noista aakkosista!

  VastaaPoista
 4. Eikä enempää sun näköistä sivua, kuten Xing jo totesikin. Molemmat on niin pirtsakoita - ihan kuin sinä!

  VastaaPoista
 5. Vau! Voisi melkein mennä mainoksesta, niin tyylikäs on asettelu ja toteutus. Auto sopii sulle kyllä täydellisesti!

  VastaaPoista
 6. Komppaan edellisiä! Raikkaan tyylikäs sivu.

  VastaaPoista
 7. Tää on niin ihanan freesi! Uskomattoman herkut värit :)

  VastaaPoista
 8. HIENO ja niin sun näköinen (sekä sivu että auto)!

  VastaaPoista
 9. ihana raikas ja tasapainoinen sivu, ja sun näköinen myös! otsikko on kivasti laitettu, kirjaimet silleen vähän vinksin vonksin :). tykkään tykkään!!!

  VastaaPoista