perjantai 4. marraskuuta 2011

Mutruhuulet ja mosoposket

Taas mennään Shimellen matkassa! =)


Värimaailma on tällä kertaa vähän erikoinen, mutta tykkään siitä vaan koko ajan enempi ja enempi... Ette usko miten paljon raikkaampi kokonaisuudesta tuli, kun lisäsin nuo valkoiset kukat ja maaliroiskeet! Ensin mallailin kraftinvärisiä koristuksia, mutta ne oli jotenkin tosi tunkkaisia tässä yhteydessä...
Valkoisten roiskeiden lisäksi roiskin myös "Snow" -Glimmer Mistiä ja livenä se näkyykin tosi kivasti ja antaa kimalluksellaan vähän ekstrailmettä.

Sivussa jäi vähäsen harmittamaan vain tuo tarinoinnin sijoitus. Olisi näyttänyt paremmalta jos se olisi ollut enemmän linjassa otsikon kanssa, ja alkanut siis vähän enempi oikealta... Mutta ei kai se oo niin kovin vakavaa.


Aika monet teistä (niin juuri teistä) on sanonut mulle, että Shimellen luonnokset on kovin hankalia työstää... Mutta tää ainakaan ei ole! Joten miten olisi? Ketkä kaikki tekis sivun tän luonnoksen pohjalta? *YLLYTIYLLYTI* =DTarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit Studio Calico, BasicGrey ja My Mind's Eye; kirjaimet Sassafras Lass; helmet ja timantit Prima

16 kommenttia:

 1. Äh, mun ei pitänyt kun tää luonnos ei jotekin iskenyt yhtään, mutta... kun nyt yllytit! oon yllytyshullu, mä yritän tehdä tän.

  Ihana ja kaunis sivu, upeat värit. Ja ihan täydelliset roiskeet.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava! Värimaailma toimii ja valkoinen tukee mainiosti mustavalkoista kuvaa! :)

  VastaaPoista
 3. haa! mulle tuli kerran yks äidinäidin tuttava kaupungilla (en tuntenu tyyppiä yhtään), että sun täytyy kyllä olla sen tytär kun oot ihan saman näkönen! hieman hämmentyneenä sanoin että kyllä näin on.
  ihana leiska kivasta aiheesta, mäkin tykkään väreistä kovasti! ja yritän myös tehdä tällä luonnoksella leiskan. heti kun vaan saan aikaiseksi (ja saan tarvittavaa aikaa...) :)

  VastaaPoista
 4. ihana sivu ja hauska tarina! valkoinen tosiaan piristää kivasti ja sopii hyvin.

  minusta shimellellä on välillä TOSI kivoja luonnoksia, mutta toisinaan ei taas iske yhtään. nyt en tosin ole käynyt vähään aikaan edes katselemassa koko blogia, oho.. tämä luonnos kyllä on aika kiva ja yllytyshullukin vähän olen.. saisinkohan tämän avulla paremmin jotain aikaseksi vaikka huomenna? pitää varmaan printata ;)

  VastaaPoista
 5. Valkoiset elementit näyttää tosi hyvälle;)Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 6. Oooi ihana! Värien yhdistelmä on ihan super hyvä :)

  VastaaPoista
 7. Upea!!! Hyvin tallennettu tämäkin muisto!

  Mä tein kans tän luonnoksen pohjalta, käys kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 8. Noi sun kukkasi on tosi suloisia tässä leiskassa ;)

  VastaaPoista
 9. No onpa tosiaan samaa näköä tässä leiskan kuvassa ja yläreunan kuvassa! Tästä luonnoksesta on nyt näkynyt jo niin monta hienoa toteutusta että taidanpa poistua kohti askartelupöytää ja ja katsoa, miten täällä käy...

  VastaaPoista
 10. Taas on niin kiva luonnos pohjalla! Olen jo nähnyt muidenkin käyttämänä ja kivoja sivuja siitä on syntynyt. Viehättäviä pieniä kukkia ja roiskeita, aivan ihania!

  VastaaPoista
 11. Tässä on niin ihana tunnelma! Sä oot niin taitava!
  Sain kuin sainkin sivun muuten valmiiksi :)

  VastaaPoista
 12. Kauniit roiskeet ja ihana otsikko, kuva + värit! Yllytiyllyti onnistui minunkin suhteeni :)

  VastaaPoista
 13. Sivu on suloinen aiheeltaan ja toteutukseltaan. Niin se vain on, että äidit ja tyttäret muistuttavat toisiaan! Ja saitpa nakitettua minutkin!

  VastaaPoista