torstai 30. kesäkuuta 2011

Lennokkaat onnittelut

Maskuliiniset kortit on hankalia mulle. Kovin hankalia. Ja tarvetta oli vielä samaan syssyyn kolmelle miehekkäälle kortille! Melkein ehti iskeä paniikki, mutta kerrankin pälkähti päähän hauska ajatus ja lopputulemakin miellyttää.


Papertrey Ink:n ihastuttavilla pilvi-stansseilla leikkasin kortin etukanteen aukot ja sisäpuolelle liimasin sitten poutapilvet vastaavaan kohtaan. Etenin samalla tekniikalla kuin taannoisessa isänpäiväkortissakin eli kuumailmapallon leimaus suoraan korttipohjaan ja toiseen kertaan kuviopaperille. Naks, naks leikkasin pallon irti ja liimasin kohotarrapaloilla korttipohjalle leimatun yksilön päälle. Sitten vaan pyöreät vuodet pilveen, eikä mitään muita toivotuksia. Kortti valmis ja paniikki ohi! =)


Tarvikkeet: kartongit ja numerotarrat American Crafts; kuviopaperi October Afternoon; pilvi-stanssit Papertrey Ink; kuviolävistin Fiskars; leimasin Studio Calico

15 kommenttia:

 1. wau, ihanan ilmava ja raikas kortti. tykkään kamalasti noista pilvirei'istä sekä pilvistä itsestään :)! hyvä veera!

  VastaaPoista
 2. Vau! Onpa kyllä kertakaikkiaan ihana kortti! Tykkään ihan älyttömästi! Pilvet on ihania ja tuo kuumailmapallo on niin ihana värinenkin vielä!

  VastaaPoista
 3. Superihana!!!!!!!!!! Olisipa mulla kuumailmapallo leimasin, niin apinoisin ihan varmasti!

  VastaaPoista
 4. Mainio! Ihanat pilvet, raikkaat värit ja mahtava kuumailmapallo!

  VastaaPoista
 5. Aivan mainio tuo kuumailmapallo! Ihastuin myös isänpäiväkorttiisi. Mun täytyy heti tänään kokeilla jotain vastaavaa samalla tekniikalla. Ei ole koskaan käynyt mielessä leimata "kahdelle tasolle", kuten teet kuumailmapallon kanssa. Tuoijotin sitä pitkään ennen kuin tajusin :)

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän hieno. Tää on tarpeeks yksinkertanen mieskortiksi, mutta silti tässä on jujua. :)

  VastaaPoista
 7. ihan mieletön! miks ihmeessä sä et tee enempää kortteja??? WAU!

  VastaaPoista