torstai 5. toukokuuta 2011

3 viikon syrjähyppy

Tän sivun tein edellisessä StadiScrapissa ja kun seuraava tapaaminen kolkuttelee jo ovelle, niin eiköhän oo syytä esitellä jo tämäkin sivu. Ja esittää kiitokset kaikille jotka sen tekoon osallistuivat, sillä tää on todellinen yhteistyöprojekti... voisin sanoa! =)


Olin tehnyt oman pakin näille kuville aaaiiiiikoja sitten ja satuin löytämään sen muuton yhteydessä, joten ajattelin napata sen tapaamiseen mukaan. Mutta kun paperit, joita pakkiin olin valkannut, eivät enää puhutelleetkaan... Apuun riensi Suski ja valtava, lähes aarrearkun veroinen jämäsilppupaperilaatikko! Ja keltainen piristämään fuksiaa! Jotenkin mulle vaan tulee tästä värimaailmasta Lauranan ihanat työt mieleen.


Sivu syntyikin sitten kuin itsekseen ja siinä sivussa alkuperäinen aihekin vaihtui. Oli kivaa ja helppoa skräpätä hyvässä seurassa! Mutta sitten, kaikki oli paikoillaan, mutta sivu kaipasi vielä sitä jotain... Tässä vaiheessa apuun tuli aina yhtä nerokas Riikka, joka ehdotti kirjainten koristelua feikkitikkauksilla! Ja se oli siinä! Otsikko nousee näin paljon paremmin esiin ja on huimasti mielenkiintoisempi!


Joten kiitokset vielä kerran avusta ja inspiraatiosta!!! Mitä tuokaan tuleva lauantai tullessaan... Kannattaa tulla itse katsastamaan! =)

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit sekalainen seurue yllämainitusta Suskin jämäsilppupaperilaatikosta; kirjaimet American Crafts; timanttiympyrät Zwa Creative

6 kommenttia:

 1. Näyttää niin ihanalle ja tyttömäiselle! <3

  VastaaPoista
 2. Tiiätkö, että mä olen täällä ihan tippa linssissä :) Kiitos vaan :) Upea sivu tuo on ja luonnossa vielä komeampi!

  VastaaPoista
 3. Niin upea sivu ja voi kuinka tykkäänkään tuosta ekasta kuvasta!Yksityiskohtakuvat ovat vaan niiin kivoja!! niistä pääsee paremmin tunnelmaan kun näkee ihan läheltä yksityiskohtia ;)

  Muuten väritkin ovat tosi hyvin yhteen sopivat! Taidankin tehdä jotakin samalla väriyhdistelmällä, toimii kyllä tosi hyvin..

  VastaaPoista
 4. Hih, keltainen ja pinkki/fuksia nyt vaan on niin herkullinen yhdistelmä <3 Aivan ihana sivu!

  VastaaPoista
 5. Upeat, räväkät värit! Tykkään noista timandi-ympyröistä;)

  VastaaPoista
 6. Ihana! Nuo otsikon kirjaimet on upeat, ja tykkään noista blingiympyröistä tosi paljon. Hyvää yhteistyötä!

  VastaaPoista