tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kevätaurinko

Nyt tuntuu ja näyttää vahvasti siltä, etten saa sivuja tehdyksi kuin Shimellen luonnoksien pohjalta, mutta ei kai sillä oo niin kauheeta väliä!

Tällä viikolla luonnos näytti tältä:


Vaihdoin kuviksi tarkoitetut harmaalla merkityt pikkuneliöt koristeiksi ja niiden allaolevan suorakaiteen valokuvaksi. Aika innovatiivistä! =) Lisäksi levitin materiaalit laajemmalle alueelle, täyttämään koko sivua, vaikka visuaalisesti pieni kuva (3x4 tuumaa) olisi varmasti näyttänyt paremmalta, kun kaikki ympärillä oleva olisi ollut siististi nipussa.Sivussa leikin taas huolella värien ja kuosien kanssa! Ja vaikka sivussa ei nyt mitään sen kummempaa olekaan, pyytäisin huomioimaan, että mä olen ommellut sivuun! Käsin! (Ja sen on myös näköistä... Ensi kerralla huolehdin enemmän langan kireydestä enkä vaan fiilistele muksuna neulottuja paperikuvioita!) Ja, maltoin olla myös lisäämättä timangeja perhosiin! (Mutta sitten niitä olikin liimailtava pisaroiden täytteeksi kuviopaperiin...)


Tarvikkeet: kartongit Bazzill ja American Crafts; kuviopaperis Studio Calico ja Cosmo Cricket for Studio Calico: kirjaimet American Crafts; kuviolävistin Martha Stewart; Sew Easy

10 kommenttia:

 1. Ompa ihana ja värikäs! Tuli oikein hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista, ompelukuvio on ihana! Kai sä aioit osallistua tällä Jehkottaren kuukausihaasteeseen? Mä ainakin juuri nyt keksin, että skräppään siihen haasteeseen sivun tänä keväänä bongaamistani perhosista, joten kiitos inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
 3. Hienot ompeleet, mutta eniten tykkään myös miten olet hyödyntänyt perhosen "varjon" eli jämäpaperin yhtenä koristeena.

  VastaaPoista
 4. Kevätaurinko tosiaan on hemmotellut meitä :) Hienosti sovellettu luonnoksesta! Ompelut ja pisaratimangit <3<3<3

  VastaaPoista
 5. Kiinnitin huomiota samaan kuin Puuhapetenvaimo :) Mahtava leiska!

  VastaaPoista
 6. Hienot ompelut! Ja yhtäkkiä näyttää tosi hauskalta tuo tarinointi, kun rivit eivät ole tasan kummassakaan reunassa. Rento ja lämpöinen leiska, eri kiva!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Mee Shimellen blogiin! Ei hetkinen, sähän olet siellä jo! :-)

  VastaaPoista
 9. I love how you have interpreted this sketch and I particularly like the negative butterfly - great job!

  VastaaPoista
 10. Suloinen kevätauringon arvoinen sivu somine yksityiskohtineen! Ompelukselle hurraa!

  VastaaPoista