sunnuntai 13. helmikuuta 2011

35 minuuttia viikossa

Shimellen tämän viikon luonnos oli niin houkuttelevan näköinen, että oli ihan pakko päästä skräppäämään! Vai mitä te sanotte tästä?


Käytin pitkästä aikaa Sarah's Cardsin tammikuun pakkia, joka sisälsi Fancy Pantsin Happy Together -tuotteita. Fancy Pantsin jutut ei yleensä kolahda muhun, kun niissä tuntuu aina olevan menossa niin kauheesti kaikkea... Mutta tällä kertaa työskentely oli tosi helppoa! Varmaankin paljon haaleanvaalean värimaailman ansiosta.


Käänsin luonnoksen 90 astetta ympäri, jotta se oli sopiva vaakakuvalle. (Kuvasta krediitit Iskälle.) Shimellen sivusta nappasin omaani kuviopaperin valokuvan takana sekä kuvioreunuksen, tekstin puolestaan siirsin paperipalkin sisään.


Tositoimiin pääsi myös Leimailutaivaasta hankkimani I-H-A-N-A Marthan lumihiutalelävistin! Ja päädyinpä käyttämään myös vihdoin ja viimein sitä negatiiviakin (vai miksi sitä kutsutaan suomeksi?). Ja yllätys, yllätys hiutaleet sai paljon timantteja päällensä! =)

Sivuun hain ryhtiä piirtelemällä kahdella eri paksuisella tussilla ääriviivat kiertämään sivua ja siinä se sitten olikin!

Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit ja kirjaimet Fancy Pants; pääsyliput Pink Paislee; kuviolävistin Martha Stewart; reunuslävistimet EK Success ja Martha Stewart

13 kommenttia:

 1. olin ihan unohtanut kurkkia noita luonnoksia, hyvä kun muistutit :)

  hieno sivu ja lohduttava tieto!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä otsikko! Lumihiutale on tosiaan ihana - oletko tuolla oikeassa reunassa todellakin leikannut sillä kolmeen eri paperiin ja sitten kohdistanut ne toisiinsa?! Näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis! Ihanat hiutaleet ja hyvin lohdullinen journaling :)

  VastaaPoista
 4. kaunis sivu! ei muuta voi sanoa tästä. varsinkin ku muut on jo sanonu sen mitä mä aioin. ;)
  mua ei pakkaset haittaa, mutta kun loskakelit alkaa, niin mäkin alan kaipaan jo kevättä. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana!!! Minäkin tykkään tuosta Marthan lumihiutalelävistimestä ihan älyttömästi. Se on tosi sievä ja niin erilainen kuin kaikki muuta lumihiutalelävistimet. Papereiden värit käy kyllä just ihanasti kuvan kanssa. Miten ne Fancy Pantsit onkin niin vaikeita.. huokaus.. Jokohan minäkin uskaltaisin kokeilla Shimellen luonnosta... hui...

  VastaaPoista
 6. K-a-u-n-i-s! Muutkin on ihan kyllääntyneitä talveen, vaikka se hieno onkin.

  VastaaPoista
 7. Ai että tykkään tästä! Todella kauniita lumihiutaleita tulee Marthalla leikkurilla. Pitäiskö laittaa ostoslistalle =)

  VastaaPoista
 8. tää tykkää! lumihiutaleet = <3
  Mä muistan kun syksyllä ahdistuin päivän lyhenemisestä, ihanan positiivinen asenne tässä sulla!

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis ja rauhallinen sivu. Lohduttava aihe, juu.

  VastaaPoista
 10. Täällä myös tykkäillään:) Ja itsellenikin olen tulostanut jo perjantaina tuon luonnoksen, mutta vielä en ole saanut mitään aikaan, haen inspiraatiota;)

  VastaaPoista
 11. oi ku tykkään noista väreistä. hiutalepunchi on kanssa tosi ihana. mäkin iloitsen pitenevistä päivistä, vaikkei täällä lunta ja pakkasta olekaan!

  ensi viikolla nähdään, hip hei!!!

  VastaaPoista