maanantai 24. tammikuuta 2011

Shimellen viikon luonnos - 19.1.2011

Näitä sivuja näyttää nyt syntyvän haasteeseen kuin haasteeseen! Toivottavasti tää draivi pysyy päällä pitkään! =)

Tällä viikolla Shimellen luonnos näytti tältä:


Luonnos on ihan loistava kaikille niille suosikkipapereille, joita ei halua peittää liiaksi kuvilla tai koristuksilla ja tää Studio Calicon polkupyörä-paperi on juurikin sellainen! Ja ainoa vaihtoehto tälle kuvalle! =)


Mitä muuta sivusta sitten kertoisi... Noh, pääsin yhdistämään tämän hetken suosikit samaan sivuun: keltaisen ja harmaan, höystettynä ripauksella vihreää ja punaista. Kuva oli neliön mallinen, joten ajattelin tehdä sille polaroid-tyyliset kehykset, ja niistä tulikin ihan veikeät. Lisäksi kirjaintarroista uupui kaikki k-kirjaimet, joten leikkasin yhden koon kehykset käyttööni ja mun mielestä se antoikin otsikolle sopivasti mielenkiintoa. Siinä se! =)


Ja sitten vielä pieni valitus ja varoituksen sana: nämäkään Making Memoriesin -kirjaintarrat eivät pysy kiinni ilman extraliimaa!!! Grrrr... Tää ei tykkää! =/


Tarvikkeet: (Studio Calico - marraskuu 2010) kartongit Bazzill; kuviopaperit Studio Calico ja BasicGrey; kirjaimet Making Memories; kukat Sassafras; boordi Crate Paper

12 kommenttia:

 1. kiva luonnos, aivan ihana pyöräpaperi ja kerrassaan upeat kukkaset! täytyy käydä varmaan kurkkimassa tuota Shimelleä, kun mullakin on nyt joku luonnosbuumi meneillään..

  VastaaPoista
 2. Hieno, ihana, upea, VAU! Tuun joskus tutkimaan nappiviritystä tarkemmin, kun oon paremmin hereillä...

  VastaaPoista
 3. Tykkään superpaljon tästä! Tuo värimaailma toimii kivasti, otsikko on hieno ja tuo paperi on nami!

  Mulla on omatekoista (siis vektorigrafiikkana tehtyä) polkupyöräpaperia monessa eri värissä ja eri kokoisilla pyörillä :) Moneen leiskaan oon niitä jo mallannu mutta ei oo vielä sopivaa paikkaa löytyny.

  VastaaPoista
 4. Leiskassa on ihana tunnelma, vähän vanhaa vaikutelmaa, mutta uusilla raikkailla väreillä. yksityiskohdat ovat oikein onnistuneita ja tosiaan tuo koo -kirjain tuo mielenkiintoa ihan eri tavalla otsikkoon!

  Muuten tuo luonnos tosiaan on oikein mainio, tällaista olen kaivannutkin..

  VastaaPoista
 5. Kyllä sä vaan osaat! Ootko tuon yhden kukan ympärille kiertänyt jopa narua?

  Värit ja paperit sopii taas NIIN hyvin yhteen!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia taas niin mahdottoman mukavista kommenteista! <3

  Pia K ja Ommu: Naruilla ja napeilla koristellut kukat on Sassafrasin valmiiksi tekemiä, mä vaan kasailin niitä päällekäin! Ei mitään liian monimutkaista mulle! =)

  VastaaPoista
 7. Ihana värimaailma ja mahtavan nostalginen sivu <3

  VastaaPoista
 8. What a wonderful page you created with Shimelle's sketch! I LOVE your photo and the monochromatic look!

  VastaaPoista
 9. iiihana leiska! kivat värit ja tuo otsikko on tosi hieno :) ja polaroid-kehykset menee ehdottomasti mun "muista kokeilla"-listalle!

  VastaaPoista
 10. Hei, nyt vasta ehdin katsomaan sinun versiotasi shimellen haasteeseen ja täytyy todeta, että todella kaunis sivu, rakastuin tuohon pyöräpaperiin ja kuvaan, niin ihana tunnelma:)

  VastaaPoista
 11. Nam mikä pyöräpaperi! Ihan mahtava sivu, hienoa vanhan ajan tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 12. Polkupyöräpaperi <3 Ihan mahtis sivu, nuo värit on niin pop!

  VastaaPoista