maanantai 17. tammikuuta 2011

Shimellen viikon luonnos - 12.1.2011

Ootteko huomannut, että Shimelle on aloittanut blogissaan Scrapbook Sketch of the Week -osion? No mä oon, enkä tietenkään voinut vastustaa luonnoshaastetta!

Tämän näköinen oli ensimmäinen luonnos:


Mä en lähtenyt hirveesti muuttelemaan annettua luonnosta, joka muistutti aika paljon taannoista Leimailutaivaan haastetta. Otin paljon vaikutteita Shimellen rohkeasta paperien yhdistelystä, mutta pitäydyin omassa sivussani huomattavasti pienemmässä skaalassa. Ja keltainen on siis edelleen pop! =)


Ja tässä se mun sivu:


Noita kolmea koristetta oli sitten kiva tehdä! Tykkään miten ne tuovat mielenkiintoa sivuun; jokainen erilainen, mutta samanlaisista (pöydällä lojuneista) elementeistä koottuja.

Otsikkoon en oo yhtä tyytyväinen, vaikka noi Sassafrasin kirjaimet ihania ovatkin, mutta jotenkin liian pieniä tähän sivuun... ehkä? Rajasin ne mustalla kynällä, jotta nousevat edes hieman paremmin esiin.


Tarvikkeet: (Studio Calico - tammikuu 2011) kartonki American Crafts; kuviopaperit BasicGray ja Sassafras Lass; kirjaimet Sassafras Lass; chipboard-kuviot American Crafts; kuviolävistimet Ek Success, Martha Stewart, Fiskars ja Marvy Uchida

9 kommenttia:

 1. En ole huomannut, mutta kiva kun sun blogin kautta löytää uusia juttuja Ja, hmm, selvästi Shimelle on saanut Leimailutaivaasta vaikutteita :D

  Kivan iloinen ja värikäs sivu!

  VastaaPoista
 2. Ihana! Upeat, kuvaan sopivat värit ja hieno kesäinen tunnelma. Niin ihanaa katsottavaa tammikuisessa räntäsateessa. Tykkään!!

  VastaaPoista
 3. Minä vähän katselin tuota luonnosta sillä silmällä, mutta nyt on ollut niin monta muuta haastetta että se sitten jäi. Sinä teit kyllä tosi upean leiskan!!! Mahtavat lämpöiset värit!

  VastaaPoista
 4. Kivan aurinkoinen sivu :) Kerrokselliset koristerykelmät ovat erityisen kivoja.

  VastaaPoista
 5. upeaa kesäistä lämpöä ja ihania koristeita!

  VastaaPoista
 6. Todella kiva sivu ja koristeet on upeat!

  VastaaPoista
 7. Ihailuni jälleen kerran kuviopaperien käytöstä. Sinä jos kuka sen osaat! Ja noi koristerykelmät on niin kivan näköiset, että täytyy varmaan kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
 8. Ihana sivu! Värit on ihan parasta! hauskat noi koristeet!

  VastaaPoista
 9. i love what you did with the sketch! i've linked to you in this week's post too. :)

  VastaaPoista