keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Tervetuloa 2010!

Joo-o, luit oikein! Mä tein tällaisen tunnelmanluonti sivun tulevia koitoksia varten...! No ei oikeesti! Oli vaan pakko saada edellisen vuoden kuvat alta pois ennen kuin alkaa napsia uusia kuvia.


Tää oli varsinainen tuhoan-kaikki-paperisilput -sivu ja oonpa vielä lopputulemaankin ihan tyytyväinen. Erityisesti värimaailmaan. No ehkä pari tähteä vähempikin olisi riittänyt, mutta tuossa ovat ja pysyvät!


Idean sivuun sain Julie Fei-Fan Balzerilta, jonka tyyli on uponnut enemmän ja vähemmän viime aikoina!
Pahoittelut salaman pilaamasta kuvasta.... =/

Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit October Afternoon; kirjaimet Scenic Route ja October Afternoon; leimasin Studio Calico; muste Versa Fine - Onyx Black (joka on muuten kaikkein paras muste! Harmittaa ainoastaan se, että näissä musteissa on valitettavan suppea väriskaala... Tyttö ei voi saada kaikkea!)

HAUSKAA JA SKRÄPIKÄSTÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!

6 kommenttia:

 1. mahtavan onnistunut kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Jipii, Julien tyyli on hieno ja oivaltava, ihan loputtomasti skräpistettävää <3

  VastaaPoista
 3. Mä katoin eka että ootpa vaihtanut kovasti tyyliä kun menee noin paljon elementit sivun yli, kunnes tajusin että se harmaa oli kartonkia. Hih, maailma palasi raiteilleen ;oD
  Ootteko muuten koskaan ihmetelleet noiden nimekkäiden designereiden sivuja, joita ei tasan tarkkaan tungeta kaikkine vipstaakeineen, kukkasineen ja töttöröineen mihinkään muovitaskuun saatikka edes albumiin?
  Hienosti valokuvattu nuo raketit, ei varmaan ihan helppoa...

  VastaaPoista
 4. Hyvää Uutta Vuotta sinnekin ja askartelun täyteistä sellaista ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis sivu!

  Ihan mahtavat kuvat!!!

  VastaaPoista