keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Valmistautumista...

...vaan mihin??? =D


 Jeps, "Joulutarinaa" vartenhan täällä ollaan valmistauduttu! Ei tainnut olla kovin vaikeeta arvata? Tarkoitus olisi tällä kertaa tehdä jotain Journal Your Christamasin ja December Dailyn väliltä.

Tänäkin vuonna materiaalina on pirteän värisiä papereita, joista kaikki eivät edes ole varsinaisia joulupapereita, mutta sopivat mun värisilmään joukon jatkoksi.  Koristelurintamalla ajattelin mennä hyvin pienillä tarpeilla.

Formaatti on tänä vuonna 6X12 tuumaa, ja sivuja varten on tullut luonnosteltua iso joukko ideoita sivujen toteuttamiseen. Mutta arvatkaa paljonko ottaa päähän, että American Crafts on päättänyt luopua tuosta kyseisestä koosta, joten en ole onnistunut löytämään oikean kokoista albumia... Jos jollakulla on ylimääräisiä ja kiinnostunut sellaisen myymään tai tietää kaupan, josta kaipaamani kokoisia albumeita saa, niin saa vinkata! =)

Lisäksi päätin tehdä (tällä Tim Holtzin ihastuttavalla stanssilla!) tuollaiset päivämääräporoset luomaan yhtenäistä tunnelmaa sivuihin. Päivämäärän leimailin näillä American Craftsin kirjaimilla.

9 kommenttia:

 1. Ihanat päivämäärä porot!!!! Jeeeeee!

  VastaaPoista
 2. porot on kyllä ihanat ja värimaailma näyttää kivan pirteältä!

  hyvin olet jo valmistautunut, kateeksi käy.. joulukuuhan alkaa jo viikon päästä!

  VastaaPoista
 3. Näyttää sangen mielenkiintoiselta. Ihan jännittää, mitä saat aikaan. Ja porot sopii joulukuuhun kuin... Eipäs tule mitään kivaa vertausta mieleen. Voi tyhmä pää. :(

  VastaaPoista
 4. Valitsemasi paperit näyttävät niin herkullisilta ja porot ovat ihania. Jään innolla odottamaan, mitä näistä vielä syntyy!

  VastaaPoista
 5. Nuo porot on kyllä suloiset!!!
  Hmm... minulla olisi kyllä albumi, mutta siinä vaan ei ole enää taskuja... Olen pitänyt siinä leimasimia. Katselin sitä just että kyllä se vain silti näyttää ihan uudelta. Siinä on sellaiset vakosamettiakannet. Ah, itse asiassa minulla on näitä kansioita kaksi. Toinen on ruskea ja toinen on punainen... hmm... minkähän sävyinen punainen tuo lienee on.

  Ihan mielelläni myyn omani, mutta huomasin just että esim scrapbook.com:ssakin niitä on myynnissä, joten saat ihan uuden! http://store.scrapbook.com/ac-76149.html

  VastaaPoista
 6. ohops.. eihän sitä enää ollutkaan jäljellä siinä kaupassa. huips.

  VastaaPoista
 7. Inspiroivat porot! <3

  Onpa superärsyttävää tuollainen albumin lopettaminen. Minulla on ainakin 5 ylimääräistä 6*12 pystysuoraa AC:n muovitaskua, jos tarvitset.

  VastaaPoista
 8. tosi hyvännäköinen alku!

  VastaaPoista
 9. Voi porot! Miten ihania. <3 Mut ei kiitos mulle tänä jouluna.. xD Nimittäin tuli viime jouluna leikeltyä sen verran isot kasat reikiä joulukortteihin, että tuli yliannostus ainakin parin vuoden ajaksi :D
  Hitsinpimpula, joulukuu yllätti ja mun december daily on vielä aloittamatta! Kääks. No tekstejä oon sentään kirjoitellut koneelle ylös ja valokuvannutkin oon joka päivä. Jospa sitä viikonloppuna sit kerkeis pistää sen tulille! :P

  VastaaPoista