tiistai 17. elokuuta 2010

Siis mihin..?

Tässä yksi lomalla valmistunut sivu, jonka syntyprosessi oli jokseenkin pitkä ja erilainen. Nimittäin leikkasin ton pallurapaperin jo aikoja sitten muotoonsa ja suunnittelin kokoavani sivun kalvon päälle... Se idea tyssäsi kun en (jostain syystä?!?) löytänytkään mun 12X12 kalvoja... Ne täytyy oikeesti kaivaa jostain esiin!!!

Sitten mun valokuvalaatikossa pyöriskeli nuo kolme kuvaa, joille en tuntunut löytävän sopivaa käyttöä.... Vaan kun nämä kaksi elementtiä päätyivät samaan aikaan lojumaan pöydälle alkoi lopullinen sivu muotoutua. Siihen aikaan kun tallensin kuvat perinteisiin valokuva-albumeihin oli asettelu hyvin usein tällainen ja ajattelin, ettei mikseipä joskus skräppisivussakin...?



Pallurapaperi on tosi värikäs ja ehkä jopa hitusen liiankin "busy" mun makuun, siksipä en halunnut lisäillä hirmuisesti (lue: lopulta en lainkaan) koristeita. Sivu tuntui kuitenkin värikkyydestään huolimatta jotenkin liian tasaiselta... Niinpä leikkelin jämäpaperista noita kuvioita irti ja liimasin paikoilleen kohotarrapaloilla. Se sai mielestäni aikaan riittävästi sitä jotain! Tarinointikin tuli ihan eri aihepiiristä kuin alunperin olin suunnitellut, ja hyvä niin, sillä teksti säilöö useammankin muiston kuin vain yhden illan vieton... 4 mimmin ystävyyden ja kouluhistoarian, vaikkei se ehkä ulkopuolisille avaudukaan.

Tarvikkeet: kuviopaperit October Afternoon; kirjaimet BasicGrey

3 kommenttia:

  1. Tästähän tuli tosi hieno!! Irti leikatut ja kohotetut kuviot näyttävät tosi hyvältä. Ja kuvissa on hyvä tunnelma.

    VastaaPoista
  2. Dramaattinen sivu: tummat kuvat ja selkeä kuviopaperi luovat hienon kontrastin

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään kontrastista myös: paljon tummia kuvia ja paljon pastellivärejä. Mielenkiintoinen yhdistelmä!

    VastaaPoista