torstai 20. toukokuuta 2010

Viirejä siellä, viirejä täällä!

Viirejä on tällä hetkellä IHAN JOKA PAIKASSA!!! Ei taida olla scrapbook-valmistajaa, jolla ei ole viirejä muodossa jos toisessa, joten onhan niitä omiinkin kaappeihin eksynyt. Tavallaan olen niihin jo täysin kyllästynyt, vaikka pidänkin niiden leikkimielisestä tunnelmasta... Päätin kuitenkin osallistua PaperiPerjantai-haasteeseen, jossa tuli käyttää viirejä!Mun mielestä viirit sopi tän sivun aiheeseen, jossa ihana pikkumies keinuu kohti korkeuksia! =)Viiri oli aluksi ihan yksinään vasemmassa yläkulmassa ja näytti siellä jotenkin, no... yksinäiseltä. Sitten etsin käsiini erilaisia pilvipapereita ja aloin leikellä ja kasata niitä isoksi rykelmäksi! Ja hattarat oikein vaati kirjoittamaan tarinoinnin niihin! Ja kun tarinointi sijoittui pilviin, jäi alkuperäisen suunnitelman mukainen paikka kuvarivistön jatkeena jotenkin, no.. tyhjäksi! =)

Niin, että onko tää tyylitelty, tyhjää tilaa hyödyntävä sivu vai vaan jotenkin tyhjä sivu??? Ehkä aika näyttää mitä tuumin tästä sivusta!?! =) Jokatapauksessa oli hauskaa tehdä tällainen reipas, poikamainen sivu! Ja osallistua viirimaniaan!

Tarvikkeet: kuviopaperit Scenic Route, My Little Shoebox ja Sassafrass Lass; kirjaimet Pink Paislee; tarrat Sassafrass Lass ja October Afternoon

7 kommenttia:

 1. Minun mielestä leiska on superihana!!! Viirejä on tosiaan vähän joka paikassa, mutta kyllä ne vaan tosi kivoilta näyttää. Minuakin on haluttanut kokeilla niitä, mutta kuten tavallista, minä olen vähän niinkuin jälkijunassa niiden kanssa... eli tuskin saan aikaiseksi kokeiltua ennenkuin kaikki ovat siirtyneet jo johonkin muuhun juttuun :).

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava!!! Minäkin haluaisin osata jättää tyhjää tilaa noin. En vain osaa.

  VastaaPoista
 3. no tyylitelty mahtava sivu tietenkin, ihan mielettömän upea minun mielestäni! Ja pilvirykelmä on vaan ihan niiiiiiiiiiin parasta.

  VastaaPoista
 4. Minäkin ihastuin tuohon pilvirykelmään! Ja viiri on odottanut pöydällä jo varmaan kuukauden pääsyä johonkin leiskaan, vaan eipä ole löytänyt paikkaansa.

  Sivusta tulee sellainen kevyt, kesäinen olo.

  VastaaPoista
 5. Tykkään tästä todella! Täsmälleen oikeat elementit täsmälleen oikeissa paikoissa.

  VastaaPoista
 6. Ihana! musta tää toimii ihan täydellisesti!
  ja on muuten niin totta tuo viirijuttu :D

  VastaaPoista
 7. Oho, ajattelin että jätät varmasti tämän haasteen väliin jo kehittyneen viiriallergian takia :D

  Tykkään kovasti ja arvaa mitä, pilvirykelmiä on rakenneltu täälläkin viime viikkoina! Pilvet ovat selvästi in :)

  VastaaPoista