sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Luonnoksen pohjalta

Tässä haasteessa annettiin luonnos, jonka mukaan skräpätä. Ja miten ihana luonnos olikaan! Tätä täytyy käyttää uudemmankin kerran.

Oon itsekin ihan yllättynyt, miten innostuin näistä skräppäysbileistä näin kovasti, mutta joikaisen sivun kanssa puuhastelu on ollut hauskaa ja kaikki ovat myös ihanan erilaisia! Taisi olla mun oloisia haasteita...? Mutta siis tässä viimeinen sivu, jonka tänä viikonloppuna tein:


Tähänkin sivuun tuli käytettyä jo kauan laatikossa pyörinyttä kuvaa, jee!! =) Pyörittelin pitkään, mitä papereita käyttäisin ja kun käteen osui Sarah's Cardsin helmikuun pakki tuntui asiat loksahtelevan paikoilleen... Korallinpunainen tuo kivan kontrastin harmaaseen ja turkoosiin. Että nuo harmaat kirjaimet tuntuivat isoilta, mutta tähän sopivat ihan hyvin.

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Lily Bee ja Crate Paper, kirjaimet American Crafts ja Prima; tarrat October Afternoon ja 7 Gypsies; timantit Prima; nauha kangaskaupasta

Viikonloppuna skräpättyjen sivujen määrä nousi loppujen lopuksi SEITSEMÄÄN!! Käsittämätön suoritus multa... =) Esittely vuoroaan jää odottelemaan vielä tämän viikon Inspiroidu-haaste, joten teippiä on käytetty täälläkin... Siitä kuitenkin lisää vähän myöhemmin!

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Mä rupean jo olemaan vähän lomatunnelmissa, sillä mulla on vain neljä työpäivää ennen kuin lähden talvilomailemaan.... Jee!

2 kommenttia:

  1. Käsittämättömän ahkera olet ollut! Tykkään ihan jokaisesta sivustasi, mutta suosikkini kaikista on ylioppilassivu - kertakaikkisen ihana :) Ja hei - mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä ollut superahkera! Vau! Tykkään tästäkin ja hempeä taustapaperi näyttää ihan suihkulähdepaperilta yhdistettynä tohon kuvaan. Nauti lomasta ja rentoudu :)

    VastaaPoista