keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Tarina piparkakkutalosta

Mun suuret suunnitelmat skräppäysmaratonista viime viikonloppuna olikin loppupeleissä tää yksi sivu... =) Ja jouluteemalla mennään edelleen, ihan vaan muuten vaan.


Oli hauskaa tehdä piiiitkästä aikaa 12X12-sivu. Ja tallentaa taas yksi lapsuusmuisto. Ja käyttää oranssia joulusivussa. Ja ylipäätään vaan hypistellä kauniita papereita.

Mun pitäis tehdä kuvatilaus, mutta kun se on jotenkin niin tavattoman tylsää puuhinkia, vaikka sitten palkitseekin pitkäksi aikaa.... Onko kellään jotain helpottaa vinkkiä tai muuta loistoideaa asian tiimoilta???

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit BasicGrey ja Sassafras; kirjaimet BasicGrey ja October Afternoon; lävistimet Fiskars ja EK Success

6 kommenttia:

 1. Tuli flashbackeja varsinkin noista tuoleista! Ja aikanaan meilläkin tehtiin piparitaloja... Suloinen muisto kauniisti talletettuna.

  VastaaPoista
 2. Tosi suloinen!!! Tuo otsikko näyttää aivan MAHTAVALTA!!!

  VastaaPoista
 3. Kuvatilausten tekeminen on minustakin supertylsää, mutta kiva, että jatkat lapsuusmuistojen skräppäämistä. Ne kuvat ovat ainakin usein paperimuodossa ;)

  VastaaPoista
 4. ihana sivu!!
  kuvien tilaamisen voi korvata hankkimalla tulostimen kotiin. en enää pärjäisi ilman. kuvat saa tulostettua silloin kun haluaa ja sen kokoisena kuin haluaa. vaikka illalla, kun skräppäys-inspiraatio yleensä iskee.

  VastaaPoista
 5. Voi, miten kiva oranssi joulusivu. Värimaailma sopii täydellisesti kuvan retrofiilikseen.

  Sitten kun sulle saadaan lisää tilaa askarrella, niin sitten teille muuttaa varmasti myös valokuvaprintteri, eikö vaan? :)

  VastaaPoista
 6. Olis kunnia askarrella sun kans jälleen samassa pöydässä Ikaalisissa.. :)

  Tää sivu on ihana! Oranssi on vaan niin mun lemppariväri. Molemmat aakkoset on ihkuja ja voi tuo fiskarsin leikkuri.. Niitä ois nyt heinikassa, mutta melko kallista mun mielestä.. Saatanpa silti tilata, kyllä se on niin ihana!!

  VastaaPoista