sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ystävänpäiväterveiset!

Eli ohessa lupailemani minikirja. Sain idean kirjaseen tästä Stephanie Wheelerin tekemästä  ja ajattelin muistaa omaa kultaa vastaavalla ystävänpäivänä. Mähän en ole kovin innokas minikirjojen tekijä vaikka ne kovin suloisia ovatkin, joten tää on aika poikkeuksellinen! Tästä johtuen myös hyvin yksinkertainen.

Kirja on rakennettu lähinnä kuviopapereiden varaan; hempeät ja vähän maskuliinisemmat kaikki sulassa sovussa. Yksi juttu mistä Studio Calicossa tykkään ihan erityisesti on heidän tapansa painaa ihastuttavat mainoksensa paksulle kunnon paperille. Hyödynsin niitä sekä kuukausipakkien sulkijatarroja koristeiden teossa. Jee! =) Eikä tarvinnut välittää happovapaudestakaan, kun kirja ei siällä yhtäkään valokuvaa!


 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Studio Calico, My Mind's Eye, American Crafts, Tilda ja Lily Bee; helmet ja timantit Prima; kuvioleikkurit Martha Stewart, Stampin' Up ja Fiskars; leimat Studio Calico ja Hero Arts; chipboard Maya Road

Tässä vielä kuva tämän vuoden ystävänpäiväkorteista. Nämä on normaalia pienempiä, valmiin kortin koko on vain 3x3 tuumaa. Mulla oli varsinaiset rusettisulkeiset, mutta pikkuhiljaa lopputulos rupesi miellyttämään omaakin silmää...

  

Tarvikkeet: kartonki American Crafts, kuviopaperi My Mind's Eye; nauha Sinelli; leima Papertray Ink; kuviolävistin Stampin' Up, stanssi Spellbinders

Kulta sai ihan omanlaisen kortin, kun tässä jokin aika sitten valitteli ettei postiluukusta tule kuin mainoksia ja laskuja... Pääsinpä yllättämään! =)

 

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi American Crafts; chipboard Maya Road; timantit Prima

7 kommenttia:

 1. Vau! Nää on kaikki niin upeita! Hyvää ystävänpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Ihana mini, tykkään papruista ja yksinkertaisesta tyylistä! Kortit myös :)

  VastaaPoista
 3. Kortti oli vielä viehättävämpi luonnossa!

  Ja kirjasesta tuli hieno!!!

  VastaaPoista
 4. Tosi suloinen kirjanen! Kaunis ja täynnä asiaa. :-)

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihana kirjanen! Ihanan raikas ja keveä ja ihania tekstejä. Tosi ihananat paperiyhdistelmät kyllä, toimii!! Kortit ovat myös äärettömän suloisia, wau!

  VastaaPoista
 6. tosi hienot! ja myöhästyneet ystävänpäivät Veeruliiru!

  VastaaPoista
 7. Ihanan yksinkertainen ja suloinen kirjanen! Meilläkin mies huolehtii miun syömisestä, kun miä huolehin vaan lapsukaisen ruoasta ja luulen siinä samalla syöneeni itsekin :)

  VastaaPoista