tiistai 8. joulukuuta 2009

JYC - 8.

Kas tänään katsasteltiin joulun merkkejä! Mä harrastin jokunen viikko sitte teollisuusvakoilua Stockalla (Shhhhh, älkää kertoko kenellekään!) ja napsin kuvia hullaannuttavista joulukoristeista... Kun saisi jokaista koristetta yhden kappaleen! =) Tiedän, olen kaheli!


Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi American Crafts ja Scenic Route; kirjaimet Making Memories; teippi 7 Gypsies; hilesydän Melissa Frances; Fiskarsin ja Stampin' Upin reunusleikkurit

7 kommenttia:

 1. iiiiiiiiiihana tuo sydän!!! Tykkään just tuollaisista vähän pitemmänmuotoisista sydämmistä! Ja haluaa kans Stockalle! Meillä on Oulun Stockaa ikävä. Siellä oli aina kaikkea kivaa mitä katsella.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tahtoisin ISON varaston, johon voisi säilöä kaikkea, mitä ei yhdellä kertaa voi panna esiin. Suloisiapa siellä olikin!

  VastaaPoista
 3. Ihania taianomaisia jouluisia valokuvia! Ihana sivu taas, tykkään "kaaririvistöstä" yläreunassa ja pallopaperin yhdistelmästä kovasti!

  VastaaPoista
 4. Kaaririvistö on kyllä hieno, toi leikkuri tekee kyllä aina niin kivaa jälkeä. Ja Stockan joulukoristeet, ah. Mä olen haaveillut, että joka vuosi olisi erivärinen joulu ja tietty pitäisi olla aina ne uudet koristeet...

  VastaaPoista
 5. Kauniita valokuvia, tykkään niiden värien vaihtuvuudesta

  VastaaPoista
 6. Mmm, herkullista! Kivat kuvat ja reunukset.

  VastaaPoista