keskiviikko 16. joulukuuta 2009

JYC - 14. ja 15.

Vapaa ilta, ilman minkäänlaisia sitoumuksia mihinkään... Aaah! Ei tarvinnut kauaa miettiä mitä tekisin! Ensin vähän skräppäystä ja sitten saunaan.... =)
Ajattelin olla vielä reipas tyttö ja laittaa valmistuneet sivut heti tuoreeltaan tännekin, kun niitä tonttujakin on kuulemma liikenteessä!!Tarvikkeet: kuviopaperi BasicGrey ja Cosmo Cricket; tarinointilappu Making Memories (Kiitos Ninarsku!); kirjaimet Pink Paislee; reunusleikkuri FiskarsTarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit American Crafts; kirjaimet ja reunustarra Jenni Bowlin; reunusleikkuri Ek Success

Olen molempiin sivuihin tosi tyytyväinen, niihin tuli juuri sellaista leikkisää fiilistä mitä halusinkin. Kohotarrapalat on suuressa suosiossa täällä päin! Kolmiuloitteisuus tuo kummasti ilmettä sivuun vaikka siinä ei sen kummempia koristuksia olekaan.

Tää taitaa nyt suunnata Höyhensaarille... Huomenna on enää viikko jouluaattoon! Miten tässä taas kävi näin...?? =)

7 kommenttia:

 1. Tosi suloisia sivuja molemmat. Ylemmässä on totuuden siemen ja alempi tuntuu tutulta, sillä samanlaista on odotettavissa viikonloppuna täälläkin.

  Albumistasi näyttää tulevan todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kivat sivut taas kerran. Tykkään erityisesti, kuinka tarinointi sulautuu mukavasti tohon alempaan sivuun ja muutenkin siinä värit miellyttää kovasti omaa silmääni. Ja ylemmän tarinointi... kyllä aikuisetkin saa tykätä lahjoista. Mä ainakin. :)

  VastaaPoista
 3. Molemmat ovat hienoja sivuja. Jälkimmäisessä varsinkin on hieno tunnelma, dynamiikka. Tykkään!!

  VastaaPoista
 4. Tykkään kovasti molemmista! Ekassa ihanat värit ja hyvä tarinointi ja toisessa taas on vaan sitä jotain, sellaista pirteyttä :)

  VastaaPoista
 5. WAU!! Nää on kyllä mielettömiä, tuntuu että nää sun tekemät on aina vaan hienompia ja niiiin jouluisia <3
  Ja voi kauhistus, onko se joulu tosiaan jo niin pian? :O

  VastaaPoista
 6. Onpa kyllä kertakaikkiaan upeat sivut! Tykkään kummastakin hirmuisen paljon. Ensimmäisessä on todella ihanat värit ja toisessa mahtavat kuvat ja otsikointi. Minunkin pitäisi harrastaa kohottamista vähän enemmän kun minun leiskat tahtoo olla aika lättänöitä. Minäkään kun en paljon ekstroja laita, niin se varmasti auttaisi!!! No, jos tulisi noin upeita leiskoja kuin sinulla, niin olisin erittäin tyytyväinen.

  VastaaPoista
 7. Mahtavia sivuja, tosi kauniisti tehtyjä! Ja kyllä lahjoja pitää minustakin olla ;) Hyvää loppiaista!

  VastaaPoista