tiistai 3. marraskuuta 2009

Pakin pohjalta

Tässä vielä loput sivut aiemmin esitellystä pakista....


Neiti Marplen kuvat nappasin netistä ja ne sopivat mielestäni tosi hyvin niin papereiden kuin koristeidenkin värimaailmaan. Otsikon kirjaimet ja kukkien helmet kaivoin esille omista varastoista, mutta muut materiaalit on pakista.


Ja taas yksi kenkäsivu! =) Näiden kenkien ostoon liittyy hauska tarina, mutta sen tulin lisänneeksi vasta kuvaamisen jälkeen. Se sijoittuu tuohon vasempaan yläreunaan.

Ajattelin osallistua tällä Craftican haasteeseen "Muisto muistosta", mutta viime viikko vain katosi jonnekin... Vaikka itse sivu olikin valmiina hyvissä ajoin, en vain saanut päivitettyä sitä tänne... =( Kuittia olen säilyttänyt jo yli 7 vuotta, odottaen sille sopivaa toimea ja tässä se nyt on!

Tähän sivuun oli pakko lisätä tuota Cosmo Cricketin paperia, josta tulee hyvin vahvasti ylioppilaskokeet mieleen ja sivun kengät olivat jalassa lakkiaispäivänä...

8 kommenttia:

 1. Ihania yksityiskohtia kuten tuo kalvo red shoes -otsikon alla. Tykkään, tykkään!!!

  VastaaPoista
 2. Miss Marple rulettaa! Ihastuttava sivu sekä aiheeltaan että toteutukseltaan. Miten oikeassa oletkaan siinä, että Marple ja Poirot kestää aikaa!

  Red Shoesta pitää kertoa sellainen juttu, että joskus vuosia sitten oltiin miehen kanssa etelässä ja samassa lentokoneessa tutustuttiin toiseen Red Shoen omistajaan. Meillä oli hauska lomaviikko yhdessä! En tiedä, onko hän enää omistaja, sillä eipä ole pidetty yhteyttä varmaan enää kymmeneen vuoteen. Niin sitä ystävät kadottaa... Mutta kengät on hienot ja sivu iloisen pirteä!

  VastaaPoista
 3. Iiiiihania sivuja! Neiti Marple sivussa on ihanaa eleganssia ja vanhanajan henkeä, tykkään ihan kympillä! Kenkäsivu on taas ihanan räväkkä, tykkään tästäkin tosi paljon!

  VastaaPoista
 4. Vaude! Tykkään molemmista hulluna. Marple sivu on värimaailmaltaan tosi pliisu sun sivuksi, mutta siinä on kuitenkin hyvin potkua. Kenkäsivu on taas tuttua Veeruliirua: hauska, kaunis, tyylikäs, pirtsakka ja yksinkertaisesti hieno!

  VastaaPoista
 5. Olet huomenna menossa messuille? Joko löytyy lippu? Minulla kun on yksi ylimääräinen...

  VastaaPoista
 6. Nelsson: Kyllä vain olen menossa ja jos haluat lipustasi luopua, niin mielelläni otan sen vastaan! =)

  VastaaPoista
 7. oiiiiiih! Miss Marple on paras ja tuo miss marple erityisesti! Harmitti ihan sikana kun uusissa marpleissa onkin taas uusi näyttelijätär sillä tämä jäi eläkkeelle :(. Ei kiva :(. minunkin pitäisi tehdä kyllä miss marple sivu ja poirottikin!

  VastaaPoista
 8. Neiti Marplelle ja kengille todella hyvin sopivat sivut väreiltään ja muutenkin! Kiva kun marpleja on taas tullut viikonloppuisin.

  VastaaPoista