maanantai 19. lokakuuta 2009

Pakin parissa

Lauantaina tuli leikittyä papereilla ja juteltua skräppäyksen uusista tuulista vähän isommalla joukolla. Oli taas kovin mukavaa skräpätä yhdessä ja saada uutta tietoa jos vaikka mistä! KIITOS Lintsille vielä kerran järjestelyistä!

Jatkoin edelleen Sarah's Cards -pakin työstämistä ja tämän hyvin keltaisen sivun sain Klaukkalassa aikaiseksi. Ja huomioikaa, mä käytin pitsiä sivussa ihan ensimmäistä kertaa! =)Sunnuntaina jatkoin harrastamista ihan omatoimisesti ja tässä lopputulos siitä:Nyt tuntuu, että pakki on sivujen suhteen kulutettu loppuun... Kirjaimet varsinkin rupeavat käymään vähiin! Ehkä voisin vielä pari korttia väkertää... Tai tehdä 6X12 sivun, kun kuviakin on tullut photoshopattua tällälailla pieniksi! =)

6 kommenttia:

 1. Ihan "sinun näköisiä" sivuja molemmat, ja pitsin suhteen uusi aluevaltaus :)

  VastaaPoista
 2. Ylemmän sivun katkoviiva toimii hyvin, taisi siis löytyä sopiva kynä :) Oli kiva taas nähdä! Ja tee ihmeessä lopuista matskuista kortteja, tykkään korttityylistäsi. Alemassa sivussa on ihanan pirteää punaista ja kivat kirjaimet!

  VastaaPoista
 3. Ihania ja iloisia sivuja kumpainenkin! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania molemmat! me käydään myös säännöllisesti treffeillä, tänäänkin ollan menossa.

  Ja ihanaa oli muuten nauttia taas seurastasi!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania!!! kumpikin! Hmm.. ehkä väreistä tykkään enemmän tuossa treffileiskassa mutta tykkään ylemmästäkin tosi paljon! :) Sinä se kyllä osaat tehdä kauniita leiskoja!

  VastaaPoista
 6. Ihailen kykyäsi yhdistää monia kuviopapereita yhteen ja saada niistä aikaan harmoninen kokonaisuus. Tässä taas siitä loistavia esimerkkejä. Ja treffiperinnettä kannattaa ehdottomasti jatkaa (sanoo yli 30 vuoden kokemus).

  Oli kivaa taas nähdä ja skräpätä yhdessä! Kuten Shys sanoi, kuulut jo perheeseen!

  VastaaPoista