maanantai 26. lokakuuta 2009

Läskisoosia!

Ilmeisesti Royal Mail lakkoilee Briteissä, mutta mä en ole koskaan saanut Sarah's Cardsin kuukausipakkia yhtä nopeasti perille kuin nyt! Merkillistä...

Ensireaktio ei vain ollut hirmu positiivinen kun avasin lähetyksen: murrettuja värejä, kukkia, metallilaattoja ja chipboardkirjaimia.... Siis periaatteessa kaikkea, mitä en itse ostaisi!


Mutta just tää on ehkä kaikkein parasta näissä pakeissa, sillä ne todella ohjaa pois omalta mukavuusalueelta ja itse olen kaikkiin kolmeen sivuun, jotka olen tähän mennessä saanut valmiiksi, oikein tyytyväinen! Voin siis todella suositella kuukausittaisen pakin tilaamista jos kaipaa erilaista haastetta ja uusia tuotetuttavuuksia kokeiltavaksi! Esimerkiksi noita Maya Roadin chipboardkirjaimia olen kuolannut Herneämpärissä, vaan tämän kokemuksen perusteella voin jättää ne hankkimatta. Ei vain ole mun juttu maalata ja liimailla kirjaimia, mutta tulipahan sitäkin kokeiltua! =)

Viikonlopun luppohetket kului siis kivasti työstäen uusia sivuja ja tässä näytille ensimmäinen, josta onnistuin saamaan siedettävän kuvan eilisen, hetkellisen, valoilmiön johdosta!


Pakin sisältö: kartonki Bazzill ja American Crafts; Pink Paisleen Amber Road-kuviopapereita ja siirtokuvia; Fancy Pantsin kalvo, Jenni Bowlinin tarinointilappuja; Maya Roadin chipboard kirjaimia; Zvan helmikiehkura; American Craftsin samettinauhaa, kukkia ja metallilaattoja

7 kommenttia:

 1. Ihana sivu! Tykkään erityisesti tuosta otsikon fontista ja noista strassi kiekuroista :)

  VastaaPoista
 2. WAU! Tarinointi on kiva ja niin myös tarinointipaperi, otsikko ja koko leiskan värit ja asettelu. Otsikon kirjaimet on namit!
  Mäkin tahtoisin tilata noita pakkeja ja kokeilla jotain vähän erilaista.

  VastaaPoista
 3. Superhieno sivu!!!! Se on tosiaan parasta kun on vähän pakko pukata itseään kokeilemaan jotakin uutta! Juu, taas kätisen, mutta scraproomin pakeissa on se kiva juttu että kun niissä tulee aina 4 eri firman papereita, niin yleensä aina minulle puolet niistä on sellaisia joista heti tykkään ja puolet niitä superhaasteellisia. Tykkään kummistakin! :)

  VastaaPoista
 4. Oioi, ihanaa vanhanajan fiilistä mutta tässä. tosi ihania nuo paketin koristeet, näyttävät tässä ihan huippukivoilta.

  VastaaPoista
 5. Vasta hauskan tarinoinnin luettuani tajusin, että tämähän on KESÄMUISTO. Sivusta tuli hyvin syksyinen olo, sillä kaikki yksityiskohdat sopii niin passelisti yhteen. Kuvista päättelin, että teidän miesväki taitaa tulla hyvin toimeen keskenään...

  On se kyllä hyvä juttu, että sun täytyy tulla sieltä mukavuusalueelta pois!

  VastaaPoista
 6. Tämä on tosi ihana. Erilainen kuin sivusi yleensä, mutta yhtä kiva ja onnistunut.

  Tosi kiva, että olet löytänyt kuukausipaketin, joka toimii! Omat ongelmani kuukausipaketin kanssa senkun jatkuvat ja jatkuvat: LB:n paketteja en todellakaan voi suositella kenellekään :(

  VastaaPoista