keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Aukeaman leveydeltä

Craftica haastoi skräppäämään aukeaman ja näin jälkeenpäin voin todeta, että olipahan haaste! =) Kerran aiemmin olen tehnyt aukeaman, se oli silloin alussa kuin tähän harrastukseen vasta tutustuin, ja taisi sekin olla aika haasteellista... Ehkä koen aukeaman teon vaikeeksi, koska jo yhdelle sivulle on joskus vaikeeta saada haluamani suorat linjat ja mukavasti sivuntäyttettä ja sitten pitää tsempata tuplasti!!! 12 X 24 tuumaa on oikeasti aika iso tila!


Kuva nyt on vähän niin ja näin, mutta käsityksen lopputuloksesta varmaan saa....?

Olen ihan tyytyväinen, että päädyin käyttämään tuota lohenpunaista taustakartonkia beigen sijaan, jota mallailin hyvän tovin. Mutta noita kuviopapereita olisi voinut kyllä asetella leveämmälle alalle. Jaksan aina vaan ihmetellä miten paljon lopputulokseen vaikuttaa nuo pienet katkoviivat sivun/kuvan ympärillä.... Tämä työ muuttui (ainakin omasta mielestä!) huomattavasti enemmän edukseen, niiden lisäämisen jälkeen.

Tarvikkeet: kartonki American Crafts; kuviopaperit Cosmo Cricket, Crate Paper, Making Memories ja Graphic 45; kirjaimet, koristekiekura ja iso kukka BasicGrey; pienet kukat Sassafras Lass; timantit Kaiser Crafts; Fiskarsin boordileikkuri

4 kommenttia:

 1. Mullekin tuplasivut on vaikeita - niin vaikeita, että en tee niitä lainkaan :) Mutta sinä kyllä onnistuit hyvin, kaunis ja tasapainoinen kokonaisuus, ihanat värit.

  VastaaPoista
 2. Hui miten pelottavia kuvia. :) Aukeama on kyllä hieno. Tykkään siitä, että olet jättänyt reunoille tyhjää tilaa eivätkä sivut ole asettelultaan identtiset, mulla kun on joku pakkomielle tehdä aukeaman sivuista toistensa peilikuvat. :) Ja edelleenkin tuo sulkureunus näyttää niin namilta.

  VastaaPoista
 3. Ehdotan edelleen aukeamien tekemistä, sillä tämä ainakin näyttää hyvältä - ja skräppääjäkin tarvitsee haasteita elämäänsä. Kun ne selättää, tulee hyvä olo! Pidän tämän aukeaman reippaista väreistä ja kauniista kuviopapereista.

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä totta, että aukeamien tekeminen on vaikeaa.. Tässä kyllä asettelu toimii ja muutenkin sivu on kivan räväkkä :)

  VastaaPoista