sunnuntai 6. syyskuuta 2009

3 X Paper Trunk

Pitkään olen miettinyt kuukausittaisen skräppäyspakin tilaamista ja pari viikkoa sitten tein tilauksen! Päädyin tilaamaan sen brittiläisestä nettikaupasta Sarah's Cards, josta olen tilannut aika paljon muutakin (erityisesti American Craftsin tuotteita).

Ja täytyy myöntää, että nyt kolme sivua skräpänneenä olen hankintaani todella tyytyväinen! En varmastikaan olisi itse valinnut näitä papereita ja muita oheistuotteita ostoskoriini, mutta silti ne iskivät omaan makuuni enemmän kuin hyvin! Ainoastaan tuossa "Oma koti" -sivussa käytin lisäksi Adornit-kirjaintarroja, kaikki muu on pakista ja vielä jäikin aika paljon paperia ja varsinkin koristeita. Kokemus oli mahtava ja odotan jo innolla syyskuun pakettia, mikä on Cosmo Cricket painotteinen....

Tässä ensin pakin sisältö

Eli kuusi Paper Trunkin kuviopaperia ja yksi die cut -arkki, viisi kartonkia, paketti American Craftsin kirjaintarroja, timantteja, siirtokuvia, hilettä, nauhaa, pääsylippuja, virkattu kukka ja nappeja (eivät kuulu peruspakettiin)

Ja tässä ensimmäinen sivu, joka olisi sopinut toissa viikkoiseen Inspiroidu-haasteeseen, jossa Hemppa haastoi käyttämään suorakaidetta, ympyrää ja kolmiota. Harmittaa, etten kerennyt sitä viikolla tekemään, mutta inspiroiduin kuitenkin! =) Sivusta puuttuu vielä journaling, jonka käyn kopioimassa vauvakirjastani, kunhan kerkeän moikkaamaan vanhuksia!


Toinen sivu on varsinainen kuviopapereiden ryöppy ja tykkään siitä ihan hirmuisesti! Erityisesti tykkään noista otsikon kirjaimista, jotka leikkasin irti kuviopaperista ja laitoin kohotarrapaloilla pikkaisen irti paperista.


Ja kolmas sivu on sitten tällainen. Paperit sopi enemmäin kuin hyvin sivuun meidän kodista, jonka värimaailma on painottunut ruskeaan, vihreään ja valkoiseen....

Kaikki nämä kolme sivua tein siis eilen, jossain neljässä/viidessä tunnissa, mikä on ihan todella nopeeta mulle! Ja että oli hauskaa! Tää ON MAAILMAN PARAS HARRASTUS!!! =)

9 kommenttia:

 1. Itsekin olen monesti miettinyt pakkien tilaamista, nähtävästi kannattaisi. Todella kivoja sivuja olet tehnyt, etenkin tykkään jotenkin tuosta viimeisestä.

  VastaaPoista
 2. Jännä nähdä pakin tulokset (ja hauska, miten pakki-sana on levinnyt ;). Tykkään kaikista, mutta suosikkini on ehkä tuo ylin: sen pitkät linjat sopivat tosi hyvin valokuvaan ja tuovat siihen kivan ajattoman tunnelman :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömiä sivuja olet tehnyt! V A U!!! Nuo on kyllä supermahtavia! hitsi kun et tilannut scraproomin pakkeja. Olisi niin kiva kun joku toinenkin tekisi niillä. höh! :)

  VastaaPoista
 4. mielenkiintoista lukea pakeista, minäkin olen niitä harkinnut mutten ole tilannut, vielä ainakaan. mahtavaa kun sait tehtyä noin monta sivua kerralla, silloin on paras tehdä kun inspiraatio iskee!

  erityisesti tykkään tuosta meidän koti -sivusta. itse olen samantyylistä suunnitellut jo pitkään, kodin kivoista yksityiskohdista.

  tämä ON maailman paras harrastus <3 :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kaikki, ihan mun lempparivärit näissä! Viimeinen oli mun mielestä kyllä kaikkein kivoin, siinä on jotenkin ihana tunnelma :) Näitä pakeista koottuja leiskoja on aina mukava nähdä, varsinkin näin kun ensin on nähnyt millaisesta pakista materiaalit ovat tulleet.

  Ja oot muuten ihan oikeessa, meillä on maailman paras harrastus! Sama ajatus kävi mielessä itselläkin kun viikonloppuna näpertelin :)

  VastaaPoista
 6. Kaikki on ihania! Jännä miten eri tyylisiä sivuja yhdestä pakista saa. Mun lemppari on tuo keskimmäinen, paperisuikaleita nääs. :D Alinkin on ihana, tykkään teän kodin väreistä.

  VastaaPoista
 7. Vautsi Vau, tykkään näistä kaikista. nyt alan itsekin kääntyä vähän sille kannalle että tarttis kokeilla edes kerran tommosta tilausta.

  VastaaPoista
 8. Oijoijoijoi miten upeita kaikki kolme!!! Nyt kyllä tuo päkkien tilaushimo vaan kasvaa entisestään...

  VastaaPoista
 9. Oi, miten ovat kauniita! Värimaailma viehättää minuakin kaikissa, mutta edellisten tapaan tykkään eniten viimeisestä (ja siis varmaan tykkäisin teidän kodistannekin)!

  VastaaPoista