tiistai 25. elokuuta 2009

Herkkupeppu!

Olipahan taas Paperikierteen haasteessa haastetta!!! Onneksi on kuukausi aikaa toteutukselle, muuten ei tulisi mitään! =)

Ainekset olivat nämä ja mahdollisuutena oli käyttää totuttuun tapaan sekä luonnosta että värimaailmaa, taikka vain toista.


Päätin yrittää käyttää molempia aineksia sivussani, joskin aika kaukaa hakien....Keltaisen ja oranssin kaveriksi lisäsin jadenvihreää ryhdittämään kokonaisuutta. Timangeja tuli laitettua aika runsaalla kädellä, mutta minkäs teet kun olen varmaan entisessä elämässäni ollut harakka ja kaikki kiiltävä puhuttelee isosti!!! =) Niin, ja ihan pokkana kirjoitin tarinan suoraan leiskaan ja meni vahingossa rivitkin aika suoraan.... Joo, taidan tykätä tästä sivusta aikas paljon!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill ja American Crafts; kuviopaperit American Crafts ja October Afternoon; kirjaimet My Little Shoebox ja Slice; timantit Kaiser Crafts

10 kommenttia:

 1. Väriyhdistelmä oranssi&jade&harmaa toimii hienosti, ja asettelu on kiva. Tykkään!

  VastaaPoista
 2. On hieno, ja hyvin kirjotettu! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Värit on tosi kauniit, otsikko kohotettuna ja kaikki. Tästä taisi tulla mun uus lemppari. Sitä paitsi voin samaistua aiheeseenkin. :)

  VastaaPoista
 4. Hienosti toteutettu mukaelma haasteesta - ja hauskaa, että teit sivun noin makoisasta aiheesta. Sivukin näyttää makoisalta!

  VastaaPoista
 5. Heheh mikä otsikko xD
  Ihanat värit tässä ja tosi onnistunut kokonaisuus. Tosi kivalle näyttää tuo otsikko noin koholla!

  VastaaPoista
 6. toinen herkkuperse ilmoittautuu! :) mäkin tykkään tästä paljon ja sulla on tosi siisti ja kaunis käsiala! tykkään myös tän väreistä.

  VastaaPoista
 7. just loistava!!!
  (etkä oo muuten ainoa)

  VastaaPoista
 8. Tosiaankin kiva sivu! Ja toi karkkipussi on niiiin paras sekoitus kaikkee hyvää, et tulee ihan vesi kielelle, kun katson tota leiskaa!

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtavat värit! Tosi herkullinen leiska eikä pelkästään vain aiheensa takia ;) Mun täytyy varmaan tästä lähteä kauppaan hakemaan jotain namia..

  VastaaPoista
 10. huh helpottaa huomata, etten oo ainoa makealle perso. itse kun olen kans ihan mahdoton. tosi ihanat värit leiskassa ja tykkään kovasti korotetusta otsikosta! ja perhosista tietty myös :).

  VastaaPoista