torstai 30. heinäkuuta 2009

Yks vee!!!

Hei, täälläkin on synttärit! Ja melkein kohta nimpparitkin! =) Siispä on aiheellista pistää pystyyn jonkinlainen arvonta, vai mitä?

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka jättävät kommentin aiheesta "Mikä on mielestäsi onnistunein sivuni ja miksi?" Aikaa osallistua on ensi viikon loppuun asti.

Siispä nyt kaikki kommentoimaan, on niin kauhian kiva saada viestejä... =)

18 kommenttia:

 1. iiiiiiiiiiiiiik!!!! Hui miten vaikea kysymys. Piti heti mennä katsomaan ne kaikki ja voi hitsi miten vaikea valita. Päädyin sitten 'kuin kaksi marjaa'-leiskaan. Siinä on niin pirtsakka kuva ja superhienot värit ja ihanat nuo kukat! :) Se kynttiläleiska tuli hyväksi kakkoseksi :).

  VastaaPoista
 2. Niin monta ihanaa sivua, että oli kyllä vaikeus valita. Ilman selailua muistin parhaiten sivun isosta laivasta, otsikko ei nyt tule mieleen mutta selaamalla löytyi vielä sivu pienlentokoneesta, ilmojen halki ja tykkään siitä valtavasti, ihanat värit. Ja lopuksi vielä tietenkin onnittelut =)

  VastaaPoista
 3. Onnea!

  Onnistunein sinun sivusi, ymmärsinhän kysymyksen oikein?

  I love Helsinki, koska se on mustavalkoinen ja tyylikäs (ihastuin siihen jo Tampereella) ja tuoreimmista Maalla-leiska, koska siinä on ihana värimaailma

  VastaaPoista
 4. Ihan mun ehdoton lemppari on tuo Kyllä maalla on mukavaa ja erittäin hyvänä kakkosena sitten Kuin kaksi marjaa :)

  VastaaPoista
 5. Onnea Onnea!! :)
  Vaikea oli kyllä valita, kun kaikki oli kivoja ja onnistuneita. Päädyin kuitenkin "Kuin kaksi marjaa" ja toinen on "paikkaspäivä oittaalla".

  VastaaPoista
 6. Onnea 1 -vuotiaalle! Suosikikseni nousi..in the heart of my heart, koska kuvasta tuli tippalinssiin =( syystä että tuttavani koira nukkui pois viikko sitten. Niin tästä kuvasta tuli sellainen hyvä fiilis =) rakas ystävä tunnelma.

  VastaaPoista
 7. hui kuinka vaikeeta! tykkään viimesestä eli design hill-sivusta, canon-sivusta, mokkapala-sivusta ja "vähän niinku kukkia"-sivusta. ja kyllä se kai toi vähän niinku kukkia-sivu vie nyt voiton. ihan aiheenkin perusteella. :D
  tosin siinä on mun mielestä kaikki kohillaan. tykkään toooooosi paljon!
  Niin ja Paljon Onnea 1-vuotiaalle!!!! jatka samaan malliin. :)

  VastaaPoista
 8. Onnea!

  Canon 450-sivussa kokonaisuus miellyttää. Kiva asettelu ja just hyvät paperit.
  Kati

  VastaaPoista
 9. Maailmanpyörä! Ihanat eri sinisen sävyt ja pilvipaperi. Ja perhoset!

  VastaaPoista
 10. Onnea :-)

  Selaislin sivujasi ja olipa vaikea valinta, kaikki näytti niin hyviltä.Kolme nousivat kuitenkin suosikikseni
  "Anopin kanssa linnanmäellä" ihanan riemukas ja värikäs leiska :-)
  "Pakkaspäivä Oittaalla" asettelu on mahtava
  "Mitä kummaa?" ihanat värit ja kiva asettelu

  VastaaPoista
 11. Onnea! Mä olen nauttinut sun blogista hurjasti (ja seurasta myös). Kiitos!

  Mun suosikki sun sivuista on ehdottomasti tämä. Silloin ei vielä tunnettu sen paremmin, mutta heti Tampereella muistin, että hei, sähän olit tehnyt tämän. Sivu on jotenkin runsas, mutta simppeli, hempeä, mutta rosoinen. Toimii älyttömän hyvin.

  VastaaPoista
 12. Lempparini on Kyllä maalla on mukavaa, sen värit ja tunnelma.

  Ja onnea!

  VastaaPoista
 13. Hauskaa synttäriä ja nimpparia!!

  mä valitsen joko paperisilppua tai talvipäivä Oittaalla. (en osaa päättää)
  Tykkään kyllä yleisesti aikalailla kaikista sun sivuista.
  :)
  lisää odotellessa...

  VastaaPoista
 14. Oon käynyt salaa vilkuilemassa blogiasi jo pitkään, mut nyt sitten vasta uskaltauduin kommentoimaan, johon ei tässä tapauksessa tarvinnut edes hirveästi patistaa :D

  Ihastuin palavasti syksy/muuttolintuleiskaan, joka kulkee otsikolla "Inspiroidu haaste #21". Olen syksyihminen ja sivusta välittyvä tunnelma on todella onnistunut.

  VastaaPoista
 15. ei ihan helppoa valita vain yhtä sivua, mutta kyllä se i <3 helsinki, jonka teit tampereen tapahtumassa, on mun lemppari, edelleen :). onnea bloginuorukaiselle!

  VastaaPoista
 16. Ooo, onpa kiva kun on arvontatulvat meneillään monissa blogeissa. :)
  Mmm....onpa kyllä vaikea valinta. Töitä selattuani suosikiksi tällä hetkellä taitaa nousta Kyllä maalla on mukavaa. Väriyhdistelmä on ihana ja sivussa kivan leppoisa tunnelma.

  VastaaPoista
 17. Suosikkini on "Nämä 2", syystä että olen kovasti ihastunut viimeaikoina ruskea-turkoosi -väriyhdistelmään. Lisäksi leiskan asettelu miellyttää kovasti ja olen sitä jopa itsekin yrittänyt käyttää. Myös mustavalkoiset kuvat ovat mieleeni...leikassa siis kaikki miellyttää.

  VastaaPoista
 18. Lomailun takia meinasi mennä arvontakin ihan sivu suun. Vieläköhän kerkeän kuitenkin mukaan.. :D

  Vai, että pitäis vielä joku sivukin valita. On niin monta monituista ihanaa, mut tykkään mm. kyllä maalla on mukavaa sivusta.

  VastaaPoista