sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Paperisilppua

Saanen esitellä yhden omaa silmääni kovasti ilahduttavan työn...


Tämä syntyi lähes itsestään ja lisäksi tässä on aikas paljon sellaisia juttuja joista tykkään... Kuten (mini)kuva, värit ja kirjainteippi....

Tarvikkeet: kartonki Colorcore Coredinations; kirjaimet American Crafts; tarinointilappunen Making Memories; kirjainteippi 7gypsies, rub-on Daisy D's

7 kommenttia:

 1. iiiihana! Voi että miten suloinen tuo kuva on. iiiik! :)

  VastaaPoista
 2. Hih. Synnynnäinen skräppääjä, selvästi! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava kuva :) Tausta on ihanan eläväinen ja vinyylikirjaimet, nam..

  VastaaPoista
 4. ei ihme että tykkäät.. koska on hieno!
  (millä tavalla sä käsittelit ton kartongin? mulla on niitä samoja mutta en oikein noin tasasesti saanut sitä väriä sieltä alta)
  tää oli muutenki hyvä muistutus mulle siitä että ihan turha käydä ihan kuumana kun neiti (ja rilli mestarikin) tonkii mun skräppäysvarastoja. Nehän vaan harjottelee.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

  Shys: Ihan vaan hiomapalikalla (sillä Heinikan "kengänkannalla")vetelin pitkin pintaa, sillai pyörivin liikkein... Aika paljonhan tuosta irtosi punaista nukkaa/pölyä, että kannattaa varautua!

  VastaaPoista
 6. Onpas söpö! (Niin kuvan neiti kuin sivukin.)

  En ole tainnut edes kiittää siitä, miten mukavaa oli saada hyvän matkan toivotukset! Siis KIITOS! Ne ilahduttivat kovasti.

  VastaaPoista
 7. Ihana yksinkertainen letter-sivu! Arvaa kuinka paljon tykkään? :) Hiottu tausta on sopivan rosoinen ja tuo mukavaa mielenkiintoa sivuun. Kuva ja aihekin ovat loistavia!

  VastaaPoista