sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Mökillä sräpättyä, osa II

Jatkoa edelliseen....

Ja taas tein sivun letter-koossa! Oon mahdollisesti saattanut jäädä koukkuun tähän mulle uuteen malliin. Ehkä se onkin juuri tuo suorakaiteen ja neliön ero mikä kiehtoo, eikä pelkästään pienempi paperikoko!? Mun täytyy varmaan testata 8 X 8 tuumaista ja punnita tuntemuksia näiden välillä... Ja näyttäähän nää kansiossakin ihan hauskalta, kun on erikokoisia sivuja, aivan kuten Sannikakin mainitsi!Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Basic Grey, Sassafrass Lass, kirjaimet Pink Paislee; boordileikkuri (uusi supersuosikkini!) Fiskars

3 kommenttia:

 1. Super hieno! Letter rulettaa. Sun sivuksi yllättävän simppeli, mutta mun silmää kyllä miellyttää kovasti. Ja toi boordireuna, siihen iskee himo :) Kiitos eilisestä kyydistä ja seurasta.

  VastaaPoista
 2. Hieno sivu ja kiinnostava aihe! 20 v päästä hauska muistella näitä antiikkisia kapuloita :-)

  Siivosin olkkaria tässä äskettäin ja huomasin että meidän kaukosäädinten joukossa oli pari, joihin liittyvät laitteet on olleet poissa käytöstä jo reilun vuoden. Ei ihme että niitä tuntui olevan jotenkin paljon ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihana aihe ja Sannika on ihan oikeassa: tämä sivu näyttää varmasti jännältä jo 10 vuoden päästä!

  Tässä yhteydessä ei varmasti kannata avautua siitä, että meillä pyöri pitkään tv:n vieressä jo hajonneen videon ja dvd-soittimen kaukosäätimet kaikkien muiden joukossa.. Valokuvaa ei valitettavasti ole :)

  VastaaPoista