keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Mitä tapahtui?

Tämä sivu on mun hurahduksesta skräppäykseen ja siitä miten se ilmenee yöpöydälläni. Ajatus sivusta on pyöriny päässä jo kauan ja samaten jonkinlainen mielikuva miten sen työstäisin paperille. Nooh, siitä ei tullut yhtään sellainen kuin kuvittelin, paitsi väreiltään! =)


Mulla taitaa olla joku fiksaatio vaakasuoriin paperipalkkeihin (sivun täydeltä) tällä hetkellä, mutta ens kerralla sitten jotain muuta!

Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperit Making Memories, Webster's Pages, Jenni Bowlin, Sassafras Lass; kirjaimet American Crafts; tarra 7gypsies; Paper Frills Doodlebug Design; Rub-on Imaginisce; aaltonauhaa

7 kommenttia:

 1. Ihanan vauhdikas otsikko ja tykkään journalingpalkeista. Ja aihe on hieno :)

  VastaaPoista
 2. hih, oon mietiskellyt kovasti et mihinkähän mun rahat on menny ennen skräppäystä.. En muista.. :D

  Tykkään vaakasuorista, kaikista eniten toiseks alimmaisesta jossa on ihania pipareita. Ja voi mitä mielenkiintoisen näkösiä kirjoja.

  VastaaPoista
 3. Sinun otsikko tosiaan näyttää hirmuisen hyvältä ja pöllö on iiiiihana!!! naaaam! :) Minunkin hyllystä löytyy pari samaa kirjaa :)

  VastaaPoista
 4. Näinhän on tainnut käydä useimmille meistä... Kiva, kun teit tästä sivun. Minäkin tykkäsin journalingpalkeista ja vaakasuorista papeririveistä. Hyvä kirjakokoelma sulla muuten alkaa jo olla!

  VastaaPoista
 5. hei kiva, nyt sait tämän sivun valmiiksi! hyvältä näyttää. pikkuinen pöllö on ihana :).

  VastaaPoista
 6. Näin on hyvä, kyllä! Sekä sivun sisällön että ulkonäön kannalta :-)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva toteutus! Mun yöpöytä on hyvin samanlainen :) Vaakasuorat palkit ryhdittää koko sivua hienosti.

  VastaaPoista