perjantai 17. huhtikuuta 2009

Letteriä!

Olen tätä ennen tehnyt yhden ainokaisen 8,5 kertaa 11 tuumaisen sivun, ja silloin se ei oikein kolahtanut mutta tätä sivua oli niiiiin hauska tehdä, että tulen varmasti tekemään useamminkin sivuja letter-koossa!

Hassua miten suuri ero näiden erikokoisten sivujen kokoamisessa tuntui olevan, vaihtelu taitaa olla tässäkin hyväksi... Seuraavaksi kaiketi 6 kertaa 12 tuumaisen koon pariin, mitä päätin tänä vuonna kokeilla!Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi Making Memories; kirjaimet Pink Paislee; journalinglappunen Sassafras Lass; tiketti Jenni Bowlin Studios

5 kommenttia:

 1. Kynttilät on ihania ja tää leiska on ihanan lämpönen. :) Meillä ei oikeen oo hyviä paikkoja poltella kynttilöitä, ku oon vähän hysteerinen tulen kans välillä. :D

  VastaaPoista
 2. Letter-koko on koukuttava, tiedetään! Ihana fiilis sivussa ja tosi hieno kuva.

  VastaaPoista
 3. hyvin onnistunut! kannattaa tosiaan tehdä useamminkin...
  (ja muuten, anoppi tosiaan tykkäs!)

  VastaaPoista
 4. Heissan, minäkin kävin täällä jo vakoilemassa mutta en vielä silloin jättänyt kommenttia kun oli vähän kiirus. Mä tykkään melkein mistä vaan :D teen niin monentyyppistä juttua aina fiiliksen mukaan, joten on ihan kiva että on vähän muutakin kuin esim. vintagea. Mulla on välillä kirkkaita kausia, mustavalkokausia, pastellikausia ei ole paljonkaan...ota tuosta nyt sitten selvää. Mä luotan sun makuun ja varmaan osaat lähettää jotain kivaa. :D minusta on kivempi saada jotain yllätyksellistä kuin toivottua. Entä sinä?

  VastaaPoista
 5. Hmmm... Et kyllä nyt yhtään helpottanut tätä! =) Mutta yllätyksellisyys on ehdottomasti parempi! Sitä kun voi vaikka päätyä pois siitä tutusta ja turvallisesta johonkin uuteen ja yllätykselliseen!

  VastaaPoista