tiistai 31. maaliskuuta 2009

Paljon haastetta...

Innostuin aivan valtavasti, kun näin Paperikierteen ensimmäisen haasteen. Innostunut siksi, että taas saatiin Suomeen uusi haasteblogi ja toisekseen siksi, että haasteen luonnos oli vallan mainio omaan makuuni!

Mutta kun vain se luonnos puhutteli, ei värit... Olin samantien varma mitä kuvia halusin tässä työssä käyttää, eikä niihin vain mitenkään sopinut annetut värit. Toki ymmärrän että haasteessa on pointtina myös se, että rikotaan omia rajoja, mutta nyt se ei vain omalta kohdaltani onnistunut. Ensi kerralla sitten. Ei turhaa stressiä, siitä kärsitään jo ihan riittämiin vapaa-ajan ulkopuolella. Kannatuksen vuoksi, tässä kuitenkin siis tekeleeni.


Tarvikkeet: kartonki Bazzill; kuviopaperi Basic Grey; kirjaimet ja piparireuna Doodlebug Design; Sinellin helmiä (jotka eivät kyllä oikein näy oikeassa alareunassa) ja vellumista leikattuja perhosia (jotka nekään ei erotu kovin hyvin!)

2 kommenttia:

  1. Nätti. Ja onhan tässä nyt joitakin niistä haasteen väreistä ainakin jonkinlaisina versioina :)

    VastaaPoista
  2. Tää oli kyllä livenä vielä paljon kauniimpi, mutta kommentoin nyt tässä vielä :) Mun mielestä näissä haasteissa saa ja pitää ottaa erivapauksia. Mitä siitä tulis, jos kaikki vaan orjallisesti noudattaisi annettua haastetta ilman persoonallista otetta. Mun mielestä tää kelpasi haasteeseen mainiosti!

    VastaaPoista