torstai 5. helmikuuta 2009

Page Maps inspiroituminen

Pitkästä aikaa tein sivun Page Maps -kirjan luonnoksen mukaan ja kivaa oli! Voin kyllä suositella kirjaa, jos tykkää käyttää luonnoksia oman sivun pohjana tai virikkeenä ylipäätään skräppitukoksen iskiessä.

Tykkään sivusta, vaikka teksti tulikin loppujen lopuksi kirjoitettua AIVAN eri aiheesta kuin alunperin oli tarkoitus... No, sellaista sattuu! Ennen kaikkea olen tyytyväinen värimaailmaan.
Kuva on vahän vino eikä riispaannutetut reunat oikein näy, mutta idea käynee kuitenkin selväksi.


Tarvikkeet: kartonki Bazzill, kuviopaperit Making Memories:n ihanaista huopapintaista pallopaperia, Queen & Co:n ikisuosikki joulupukkipaperia ja Sinellistä hankittua nuottipaperia, journaling lappunen Making Memories samoin kuin kirjaintarrat, punaista aaltonauhaa

4 kommenttia:

 1. Täytynee vakavasti harkita tuota kirjaa, luonnokset on mulle henki ja elämä.. :) Ja samaa mieltä olen, että mitäs niillä joulukoristeilla tekee enää joulun jälkeen.
  Sivu on joulunen ja ihanan raikas samalla.. Ja voi mikä ihana pupunen kuvassa.. :)

  VastaaPoista
 2. Jätin sulle blogiini jotain. :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Ihanan värikäs sivu :)
  Tutkailin tässä blogisi läpi ja ajattelin kommentoida tähän samalla kertaa, että paljon ihania leiskoja sulla ja tykkäsin monesta kovasti. Laitanpa blogisi kirjanmerkkeihin ja pitää tulla uudestaankin käymään :)

  VastaaPoista
 4. Ihania sivuja täällä ja tämän kyseisen leiskan pupu on AIVAN I.H.A.N.A. Mistä noita saa tai missä kaavat?

  VastaaPoista